Tips Kecantikan Menggunakan Buah Pisang

in , by YatieOwner, Thursday, April 30, 2015
Tips cantik menggunakan buah pisang? hehe. aku baru tahu. jom baca. inshaAllah, cuti 4 hari ni, bolehlah mencuba. save bajet untuk lebih cantik dan menawan :) :D PG la tu! hehe.

Jawapan Nuffnang Mengenai Iklan Lain Selain Iklan Nuffnang

in , by YatieOwner, Thursday, April 30, 2015
ar ambek kaw. panjang bebenor tajuk dekat situ. hari tu i ada hantar tiket ke nuffnang. untuk korang yang tak tahu, bila korang selalu hantar tiket dekat nuffnang, itu adalah salah cara  juga untuk nuffnang memberikan iklan untuk blog kita. itu yang i pernah baca la. sebab apa? sebab nuffnang alert yang blog kita aktif dan blog yang aktif tu la nuffnang sukerrr :D itu kata i la. hehe.

20 Tahun Bina Pulau Terapung Impian Mereka

in , by YatieOwner, Thursday, April 30, 2015
20 tahun? bukan satu jangka masa yang cepat. 20 tahun aku tengah mencari hala tuju lagi. tapi bagi pasangan ini? dalam masa 20 tahun, mereka membina impian untuk membina pulau terapung mereka sendiri. apa yang aku boleh cakap. mereka berjaya membina impian mereka. bestnya. sangat jeles. sebagai pencinta alam semula jadi. memang aku akui tengok pokok-pokok menghijau disitu.
hi fellos. remember entri PG mengenai jemputan menulis dari Zalora Malaysia ritu? hehe. mood nak siapkan assignment, memang totally zero. since sibuk seminggu ni, mood nak karang tu, memang tak de langsung. bayang ayat nak mula dari mana pun tak terbayang-bayang lagi. harap-harap Zalora Malaysia boleh bersabar dengan karenah aku satu ni. hehe. oh by the way, jumaat minggu ni dan isnin minggu hadapan, cuti umum kan? horey! hopely, masa tu, mood nak karang dan siapkan assignment tu, ado la ye. ;)

IKEA - BED & BATH (Phase .. | BE CPUV NUFFNANG 2015

in , by YatieOwner, Tuesday, April 28, 2015
maaf. maaf. saya (amboi. jadi budak baik seketika :D) agak buzy beberapa hari ni. lepas je balik dari program transformasi negara, bz kan diri dengan program kemarin. later talk bout program tu. tapi la ni, nak say thanks so much dekat nuffnang juga ikea sebab telah sudi beriklan dalam blog PG, even beberapa hari tak update tentang pakcik nuffnang sorang ni :D terima kasih!

IKEA - BED & BATH (Phase .. | BE CPUV NUFFNANG 2015
  
The key to a happy home is a happy private life.
When you unlock the doors to your most private
areas, happiness can enter. Click to experience
new possibilities for your bedroom and bathroom. 
IKEA - BED & BATH (Phase .. | BE CPUV NUFFNANG 2015


IKEA - BED & BATH (Phase .. | BE CPUV NUFFNANG 2015

IKEA - BED & BATH (Phase .. | BE CPUV NUFFNANG 2015
 
IKEA - BED & BATH (Phase .. | BE CPUV NUFFNANG 2015

dapur atas ni, ikea kata, in coming :)

yup. kali ni dapat daripada ikea. ikea, suami kata, shopin dekat sana, murah giler. tak tahu la murah tu macam mana. sebab PG tak pernah lagi sopin dekat sana. tapi masa abah dengan mama mentua pindah rumah hari tu, memang depa sopin barang perabot, katil semua dekat ikea. macam best je kan :) thanks again nuffnang, thanks ikea!

toodles.

Skirt Labuh Mia Ahmad dalam Drama Hati Perempuan

in , by YatieOwner, Saturday, April 25, 2015
skema sedikit tajuk dekat atas tu kan. tapi honest, PG memang suker giler dengan all the skirt labuh yang pelakon mia ahmad wear dalam drama hati perempuan yang tengah hot di tv3 sekarang ni. kalau kenakan dekat pejabat, its nice kan. now, memang kena grap 2 3 helai skirt labuh tu la kiranya. cuma tak tahu mana nak dapatkan dekat sini. kena-kena lagi PG yang jenis tak de masa dan weekend duduk rumah sahaja, kalau ada rajin baru nak keluar rumah, memang tak jumpa la kan :) mei tengok skirt labuh mia ahmad dalam drama hati perempuan tu. serius, cantik :) super B ngam dengan beliau. :)

Untitled :)

in , by YatieOwner, Saturday, April 25, 2015
hi korang. happy weekend!. just now aku dekat office. awal pagi tadi attending as 'cikgu exam' for program pendidikan lalulintas shell bagi tahun 2015 peringkat gabungan kota kinabalu, tuaran, penampang, plus etc. nama program panjang sangat. after that tak buat apa, masuk office sekejap sementara tunggu suami balik kerja dan plan sat lagi nak pergi tengok wayang avengers - age of ultron tu. sampai centre point terus beli tiket, tengok dalam pukul 3.50 macam tu. sebab tak nak suami rushing balik dari kerja terus kena pegi sini then kena-kena lagi jammed nak masuk pusat bandar.
Invitation to collaborate with ZALORA Malaysia! Ya Allah, rezeki wei. syukur alhamdulillah. sekali lagi, blog PG menerima jemputan untuk bekerjasama dengan Zalora Malaysia. giler engko tak happy. hehe. baru dapat check email semalam, terus reply berminat dekat depa. horey! lepas ni tunggu balasan daripada Zalora je la ;) tak sabar nak buat tugasan ;D

Home Sweet Home

in , by YatieOwner, Sunday, April 19, 2015
hi fellas. Syukur alhamdulillah,,da selamat sampai rumah petang tadi. malam terakhir di kem biro tatanegara kemarin dan hari terakhir di kem pagi tadi, tak banyak benda nak update. Sebelah pagi the peserta di uji dengan aktiviti kerja berpasukan. kesimpulan dari aktiviti awalan tak lain menguji kesabaran pasukan untuk menyelesaikan tugasan yang diamanahkan, and mereka berjaya. Congrats!

Malam Terakhir di Biro Tatanegara Kundasang

in , by YatieOwner, Saturday, April 18, 2015
hi fellos. hari ni malam terakhir dekat kem biro tatanegara, kundasang sabah. Esok gonna back to kota kinabalu semula. of course meneruskan rutin dan kerja macam biasa. InshaAlla, kabarnya akan ada sesi ke 3 pula pada bulan 5 nanti. InshaAllah kalau dikehendaki menjadi urus setia semula, bertemu dan bersua kembalilah dengan kem bina negara ni nanti ;)

Hari Ke - 2 di Biro Tatanegara Negara, Kundasang

in , by YatieOwner, Saturday, April 18, 2015
Morning fellos. hari ni hari kedua aku dekat kem biro tatanegara, kundasang sabah. cuaca pagi ni agak sedikit ok. Tak berapa sejuk sangat. Tapi tetap kena pakai baju tebal sikit. Cuaca sejuk boleh berubah bila-bila masa sahaja. Tak nak masuk angin, kang susah juga tu kalau masuk angin. 

Malam Cepatlah Berlalu~

in , by YatieOwner, Friday, April 17, 2015
wa. title bukan main lagi kan. hi fellos. hari ni hari pertama dekat biro tatanegara kundasang, sabah for program transformasi negara, just for dbkk staff. just now, da masuk pukul 10.40 malam. last dengar sesi perkongsian daripada one of fasilitator btn sendiri, terus masuk bilik. mata tak boleh blah. mengantuk tahap gaban. sedangkan dekat rumah pun, waktu-waktu macam ni sebenarnya tak tido lagi. tapi mungkin ni kesan penat dari kota kinabalu nak naik ke btn, dengan handle staff, duduk dekat dalam 2 jam dalam bas, then singgah makan, then plus cuaca dekat sini yang sejuk tahap mengigil, oh lunch tadi tak ambik too, terus rasa nak tido segera sebab mata da berat sangat dan kepala da naik maigrain.

so. jumpa next entry maybe? good night.

toodles.

Biro Tatanegara, Kem Bina Negara Kundasang Sabah Siri II 2015

in , by YatieOwner, Friday, April 17, 2015
hi fellas. jumpa lagi dekat siri kerja oh kerja. hehe. as usual bertugas selaku urus setia program transformasi negara di kem bina negara kundasang, ranau. siri ke dua bagi tahun 2015, for staff DBKK. on 27 februari 2015 till 01 mac 2015 hari tu, first untuk tahun 2015, tapi tak ramai peserta, sebab that time, gabungan dengan jabatan-jabatan lain such like bomba, majlis daerah lahad satu dan sebagainya. but kali ni, just for DBKK staff sahaja seramai lebih kurang 80 orang kakitangan. amboi. gagah aku update pasal ni kan :D

Review Safi Balqis White Trilogy - Pek Orange

in , by YatieOwner, Thursday, April 16, 2015
PG adalah pengguna Safi Balqis White Trilogy yang pek warna oren tu. lepas tukar dari Safi Balqis White Trilogy pek biru. sebagai pengguna, keberkesanan selepas menggunakannya memang diambil kira la kan. tak nak la just pakai sahaja tapi tak de kesan langsung dekat wajah. hehe. PG suka dengan pek warna oren tu sebab ada butir-butir dekat situ. rasa segar selepas pakai. rasa raut wajah ringan je selepas menggunakannya. dan juga sangat jimat tau pakai pek ni. letak sikit je dekat tapak tangan dan apply. erk. tu pun nak kena ajar ker?  hahaha.

Bantu Azzri Fickri Lawan Kanser Tulang

in , by YatieOwner, Thursday, April 16, 2015
melihat orang yang kita sayang berada dalam keadaan sihat walafiat adalah satu moment yang tidak boleh di jual beli. begitu juga dengan Azzri Fickri. mari baca sedikit mengenai beliau dan sama-samalah kita membantu.

Siapa Zery Zamry?

in , by YatieOwner, Thursday, April 16, 2015
Zery Zamry the Fashion Designer. hi morning fellos. semalam i ada share pasal Baju Melayu Hipster Kini di Zalora, tapi i sebenarnya wonder siapa Pereka Fesyen untuk baju melayu tersebut. while google, oh rupanya zery zamry. bukan lagi satu nama yang asing dekat dunia fesyen. sebelum ni, zery zamry sendiri pernah mereka pakaian untuk beberapa orang artis, such like dato siti nurhaliza, yana samsudin also baju pertunangan fauziah gous. gempak kot.

Baju Melayu Hipster kini di Zalora

in , by YatieOwner, Wednesday, April 15, 2015
Sumber:
"Baju kurung pun baju tradisonal tetapi adanya baju kurung moden. Kenapa nak kecohkan baju Melayu yang sememangnya menutup aurat?" kata Zery Zamry, pereka fesyen baju Melayu Hipster yang akan mula dijual di Zalora esok. 

Mencuri idea Blogger Berjaya?

in , by YatieOwner, Tuesday, April 14, 2015
Mencuri idea Blogger Berjaya. Betul. Sesiapa yang perasaan mengenai tajuk dekat atas, korang memang hebat.

Sebab apa? sebab empunya kenyataan ada mengatakan 'Saya cuma mahu lihat samada mereka yang singgah dan baca ada kesungguhan untuk menjadi seorang blogger berjaya. Jika keinginannya tinggi, pasti mahu cari dan godek ilmu percuma yang dikongsikan.'

McDonalds Frozen Fanta - BE CPUV NUFFNANG 2015

in , by YatieOwner, Monday, April 13, 2015
on going on going. syukur alhamdulillah. hehe. nuffnang memang baik hati lately ni kan. suka bagi BE dekat kengkawan blogger termasuk che. :D terima kasih nuffnang! by the way, kali ni dapat daripada McDonald.

McDonalds Frozen Fanta - BE CPUV NUFFNANG 2015

terima kasih nuffnang. terima kasih McDonalds!

toodles.

Sunsilk Pink Variant - BE CPUV NUFFNANG 2015

in , by YatieOwner, Monday, April 13, 2015
syukur alhamdulillah. rezeki. terima kasih nuffnang, terima kasih sunsilk sebab sudi beriklan dalam blog PG. rasanya kempen terbaharu daripada sunsilk kot, dan yang menariknya adalah, bagi mereka yang suka ber selfie tu, kalau rasa-rasa nak menang kamera Kamera Selfie Casio EX-TR50 bernilai RM3000, bolehlah ambil gambar selfie korang dengan Sunsilk Smooth & Manageable. inshaAllah, manalah tahu rezeki melekat kan :)

Sunsilk Pink Variant - BE CPUV NUFFNANG 2015

terima kasih nuffnang, terima kasih sunsilk sekali lagi!

toodles.

Lama Tak Dapat Nuffnang Blogbuster Campaigns

in , by YatieOwner, Monday, April 13, 2015
ar ni nak bagitau, i lama tak dapat kempen blogbuster daripada nuffnang. sob. ni mesti nuffnang merajuk dekat i ni. T_T. apa pun, siapa yang tak tahu lagi apakah itu Nuffnang Blogbuster Campaigns, meh sini baca, entri lama dekat blog i dulu :D

Good Morning Beautiful Bloggers :)

in , by YatieOwner, Monday, April 13, 2015
morning fellos :) isnin datang lagi dan lagi. rasa macam sekejap je duduk rumah. tido pun rasa sekejap je. dulu masa zaman sekolah, rasa lambat sangat masa tu nak berlalu. dalam kepala da fikir macam-macam dah nak buat apa lepas sekolah. nak tido sampai lebam biji mata. tapi bila kenal erti nak cari duit, survive segala, rasa macam Ya Allah, nak je kembali ke zaman lampau. erk? zaman batu ke apa? :D tak.

Ada 3 Hal | Terima Kasih Sahabat

in , by YatieOwner, Sunday, April 12, 2015
its nice to share. tadi dapat dari group wechat kengkawan office PG. then nak kongsikan dekat sini. buat sahabat bloggers PG, thanks untuk kamu juga ya :)

50501 Pageviews | Terima Kasih Followers!

in , by YatieOwner, Sunday, April 12, 2015
giler gaban tak thankfully kat situ. blog personal yang tenggelam timbul dengan entry yang merewang apa benda ntah. merapu sana sini. Warna warni bersepah. Iklan yang macam-macam sebelum ni. Header yang buruk. Hehe. copy paste artikel orang. tapi kenalah bagi kredit kan. Hurm apa lagi. Oh ya. Join contest sana sini. Review sana sini. tips nuffnang bagai tapi tak juga nak reti-reti gagahkan diri tulis tentang nuffnang kadang. paling teruk tu, malas nak blogwalking kadang. :D
wot wot. morning fellos. syukur alhamdulillah, dapat be cpuv daripada pakcik Nuffnang lagi. terima kasih Nuffnang! ads by nuffnang kali bersempena dengan seminar HITV IMMUNOTHERAPY FOR CANCER. Seminar yang akan diadakan pada hari ni, pukul 3.00 petang, bertempat di Plenary Thearte, Kuala Lumpur Convention Centre. Bestnya seminar ini adalah 'FREE PUBLIC FORUM". So, sesiapa yang ingin pergi, bolehlah segera mendaftar di www.seminar.hitvlab.com (Link i dah delete) atau bolehlah menghubungi di talian 03-2284 0995.

Sinopsis Drama Ayuni Safira di TV9

in , by YatieOwner, Saturday, April 11, 2015
Drama Ayuni Safira, gandingan lakonan Siti Saleha dan Aqash. Drama ini diambil daripada cerpen Hello My Slave karya Shuhadatul Ain Zakaria, diarahkan oleh Keoi Hj Khalid. Tayangan dari start since 9 April 2015 lagi, setiap Khamis dan Jumaat jam 8.30 malam di slot Ratu TV9.

Mencari Buku Terbitan Lama Bukan Senang

in , by YatieOwner, Friday, April 10, 2015
jika di dunia ini semua benda adalah senang, maka oleh itu, senang dan mudahlah bagi aku nak mencari satu buku, yang satu-satunya the only one. bos aku cakap. jadi tak la aku rasa pening kepala mana nak dapatkan that book. buku yang aku kena cari pula terbitan tak tahu, tapi ianya dalam tahun dan semasa pemerintahan bekas mayor bandaraya kota kinabalu sebelum-sebelum ini. dan yang sadisnya adalah juga, sebab nak cari artikel yang telah disumbangkan oleh orang lain. so korang rasa, aku akan jumpa ke tidak buku tu? :D

Nak Berjaya Dalam Dunia Blog?

in , by YatieOwner, Friday, April 10, 2015
i agak tertarik dengan kenyataan uncle hasrulhassan, seorang pakar seo malaysia dimana beliau ada menyebut "jika mahu berjaya, kena ikut plan dan langkah orang berjaya, jadi itulah yang saya lakukan - http://www.hasrulhassan.com/2015/04/kenapa-pilih-jadi-house-husband-blogger.html."

Melegakan Period Pain dengan AMELTZ YOKO YOKO!

in , by YatieOwner, Friday, April 10, 2015
Berita baik haruslah sentiasa wajib untuk dikongsikan bersama kan. Ini berita baik untuk para wanita dan golongan remaja, as nisa kay say it. erti kata lain, untuk para kaum hawa la kan. setiap bulan pastinya akan didatangi oleh our bestfriend yang satu ni, dan pastinya juga bagi yang mengalami period pain, agak satu masalah sebenarnya. PG salah seorang yang mengalami period pain ni.

Fast and Furious 7 Review

in , by YatieOwner, Friday, April 10, 2015
Assalamualaikum fellas!

bagi para peminat wayang fast and furious, totally furious 7 memang dinanti-nantikan oleh seluruh peminatnya yang tersendiri even engko dekat negara mana sekalipun kan. aku? jangan cakaplah. memang da plan awal-awal dengan suami plus abang, wife abang, anak buah segala.

Tugasan Baru dengan Email 24 Jam

in , by YatieOwner, Thursday, April 09, 2015
hari tu aku ada mention akan berpindah office kan. ala pindah office pun, pindah ke pejabat lama. sama je. tugasan ada masih yang sama dan ada yang baru. yang sama as usual kena teruskan seperti biasa, dan yang baru pula kena buat dengan tanpa rasa gagal. amboi. skema je. hehe. 
 
Tugasan Baru dengan Email 24 Jam
Pakcik google pinjam gambar!

sebut tentang tugasan baru ni, its just like mentoring pada kursus yang telah dihadiri oleh peserta kursus. reminder peserta to sharing with others. contoh n41 yang pegi kursus tersebut, then sekembalinya dari kursus yang dihadiri, then tugas aku email to person bagitau untuk buat satu sesi perkongsian dengan pegawai seliaan dibawah n41 ni tadi. pemerhatian akan dibuat dibahagian aku. part aku, just email remind, keep remind and attend sesi perkongsian and selepas done sesi perkongsian, sijil akan diberikan. that one sesi perkongsian pula akan di anggap satu latihan dan akan direkod untuk keperluan 7  hari berkursus. untuk yang kerja gomen, memang pretty sure tahu la kan benda ni. dekat our depart pula, baru je nak start buat benda ni. and for that. wish me luck ok. sebab ini tugasan baru untuk aku :)

ok. tu je la nak cakap pasal tugasan baru dengan email 24 jam. hehe. tak la sampai 24 jam kan. sebab kerja pun dari pukul 8 pagi sampai 5 petang. lalala. next week ada taklimat nak ke program transformasi negara lagi. fuh~ lap peluh :)

toodles.

Chipsmore 25th Anniversar...- BE CPUV NUFFNANG 2015 [17]

in , by YatieOwner, Sunday, April 05, 2015
Chipsmore 25th Anniversary! Happy Anniversary to u Chipsmore! ;) Wot wot! dapat Be Cpuv dari pakcik Nuffnang lagi. Syukur alhamdulillah. Rezeki. Rezeki blog ni dan juga rezeki Chipsmore and the geng. Chipsmore memang biskut kegemaran semua orang kan :) tak sangka da masuk 25 tahun chipsmore bertapak membina dan mengeluarkan rangkaian pelbagai biskut depa kan ;) Tahniah!

Chipsmore 25th Anniversar...- BE CPUV NUFFNANG 2015 [17]

Oleh itu. Berita baik untuk semua orang, sempena menyambut ulangtahun ke 25 chipsmore, chipsmore sedang menganjurkan satu pertandingan 'ucapan untuk chipamore' and you could win RM2,500! ar. Sapa nak kasi kan? hehe. Jom klik sini (Link i dah delete ya) cepat! ;)

As usual. Ini adalah entri ucapan terima kasih buat pakcik nuffnang dan juga chipsmore sebab telah sudi beriklan dekat blog PG. Terima kasih both of u :)

Toodles.

Perfecto Crisps Awareness... - BE CPUV NUFFNANG 2015 [16]

in , by YatieOwner, Sunday, April 05, 2015
Perfecto! amboi. da ala-ala spanyol pula kan. wot wot. on going on going!! :D terima kasih pakcik nuffnang. terima kasih Perfecto Crisps Awareness!!

Perfecto Crisps Awareness... - BE CPUV NUFFNANG 2015 [16]

toodles.

SENHENG Franchise Aademy ... - BE CPUV NUFFNANG 2015 [15]

in , by YatieOwner, Sunday, April 05, 2015
on going. wot wot. terima kasih nuffnang. kali ni iklan dapat daripada Senheng. terima kasih sama Senheng. :)

SENHENG Franchise Aademy ... - BE CPUV NUFFNANG 2015 [15]

toodles.

Colgate Total Charcoal La... - BE CPUV NUFFNANG 2015 [14]

in , by YatieOwner, Sunday, April 05, 2015
another entri dalam blog PG mengenai BE CPUV Nuffnang. Datangnya daripada Colgate Total Charcoal La. Terima kasih Nuffnang. Terima kasih Colgate. Colgate memang wajib ada la kot kan dekat setiap rumah. ;)

Colgate Total Charcoal La... - BE CPUV NUFFNANG 2015 [14]

Toodles.

MATRADE Brand Awareness C - BE CPUV Nuffnang 2015 [13]

in , by YatieOwner, Friday, April 03, 2015
another entri yang juga dalam simpanan dalam kategori BE CPUV NUFFNANG 2015. kali ni datang daripada MATRADE. alhamdulillah. still dapat BE dari pakcik nuffnang, even memang da agak lama tak update pasal pakcik nuffnang sorang ni. apa pun. terima kasih pakcik nuffnang dan juga MATRADE sebab telah sudi beriklan dalam blog PG :)

MATRADE Brand Awareness C - BE CPUV Nuffnang 2015 [13]


toodles.

British Council (Educatio... - BE CPUV Nuffnang 2015 [12]

in , by YatieOwner, Friday, April 03, 2015
lalala. lagi entri cpuv dalam simpanan. terima kasih pakcik nuffnang :) kali ni dapat daripada British Council (Educatio..) think, education la tu kan. Earning telah dicreditkan untuk ini. apa pun, terima kasih pakcik nuffnang!


toodles.

Status Glitterati Kembali Pulih | Terima Kasih Nuffnang

in , by YatieOwner, Thursday, April 02, 2015
Hi hi fellos. Syukur alhamdulillah. Status Glitterati sah sahih telah kembali pulih. Sebenarnya punca mengapa hari tu ter non-glitterati adalah kerana blog lagi satu tak aktif tapi i masih mengekalkan code nuffnang dekat situ. Jadi, nuffnang tak terima :( agak sedih juga sebab bila hilang status glitterati tu, memang satu kerugian sebenarnya. Syukur alhamdulillah. Selepas hantar tiket dekat pakcik nuffnang, terus pakcik nuffnang bagitau sebab mengapa. I da baiki dan status pun kembali pulih.

Status Glitterati Kembali Pulih | Terima Kasih Nuffnang πŸŒΈπŸ’
Terima kasih pokcik nuffnang.
i sayang awak tau.

Toodles.

MCMC: Klik Dengan Bijak - BE CPUV Nuffnang 2015 [11]

in , by YatieOwner, Thursday, April 02, 2015
pakcik nuffnang kalau nak bagi iklan sekarang ni, memang tak menentu kan? :) tiba-tiba je muncul macam tu. amboi. tapi che suka :D. tapi yang susahnya dekat situ if telah update yang terkini cpuv, tiba-tiba kena update iklan yang lama pula :)

iklan dekat bawah masih on going. lalala. terima kasih nuffnang ;)

MCMC: Klik Dengan Bijak - BE CPUV Nuffnang 2015 [11]

toodles.

DiGi Project Byte - BE CPUV Nuffnang 2015 [10]

in , by YatieOwner, Thursday, April 02, 2015
hi hi fellos. lagi entri dalam simpanan. hehe. syukur alhamdulillah. walau terlambat nak update, tapi la ni, cpuv dari nuffnang masih ada yang on going. syukur alhamdulillah :) ok. kali ni dapat daripada Digi. Sempena dengan Digi Project Byte mereka. Rasanya projek seperti gambar dekat bawah kot.

DiGi Project Byte - BE CPUV Nuffnang 2015 [10]


terima kasih nuffnang. terima kasih digi :)
toodles.

Brighter Smile, Better Co. - BE CPUV Nuffnang 2015 [9]

in , by YatieOwner, Thursday, April 02, 2015
hi hi fellos. lagi iklan daripada pakcik nuffnang. kalau nak gigikan putih, boleh kot korang cuba google tajuk dekat atas and apa kepenggunaannya beliau. hehe. apa pun. terima kasih nuffnang sebab telah sudi beriklan dalam blog PG ya :)

Brighter Smile, Better Co. - BE CPUV Nuffnang 2015 [9]

terima kasih nuffnang :)
toodles.

Sensodyne Campaign - BE CPUV Nuffnang 2015 [8]

in , by YatieOwner, Wednesday, April 01, 2015
hi hi fellos. nampaknya akan gigih update tentang pakcik nuffnang beberapa hari ni :D tak nak pakcik nuffnang merajuk sebenarnya ;) syukur alhamdulillah. kali ni PG dapat iklan daripada Sensodyne Campaign pula. Terima kasihlah sebab telah sudi beriklan dalam blog PG ya. by the way, campaign ni da lama berakhir kot rasanya. sebab ini adalah salah satu entri yang ada simpanan yang sudah di kreditkan earningnya. :)

Sensodyne Campaign - BE CPUV Nuffnang 2015 [8]

terima kasih nuffnang. terima kasih sensodyne
toodles.

Digi Live - BE CPUV Nuffnang 2015 [7]

in , by YatieOwner, Wednesday, April 01, 2015
hi hi fellow. lagi entri pasal nuffnang yang juga ada dalam simpanan PG, menunggu masa nak publishkan tetapi ada sahaja benda yang menghalang. hehe. kali ni, dapat cpuv daripada Digi Live. terima kasih Digi. terima kasih nuffnang :D

Digi Live - BE CPUV Nuffnang 2015 [7]

as usual. ini adalah entri khas mengenai pakcik nuffnang kita dan juga digi live sebab telah sudi beriklan dalam blog PG :). terima kasih ya. muah-muah. lain kali bagi lah lagi. hehe.

toodles.
© Yatie Owner · THEME BY WATDESIGNEXPRESS