Fast and Furious 7 Review

10 April 2015

Assalamualaikum fellas!

bagi para peminat wayang fast and furious, totally furious 7 memang dinanti-nantikan oleh seluruh peminatnya yang tersendiri even engko dekat negara mana sekalipun kan. aku? jangan cakaplah. memang da plan awal-awal dengan suami plus abang, wife abang, anak buah segala. tak kisah tak tengok semasa tayangan perdana, as long tak ketinggalan dan base on pengalaman sekali yang pergi tengok fast and furious sebelum ni, all the panggung full and last dapat tiket dalam tengahmalam. giler engko. thank god masa tu esok tak kerja. memang kerja giler kot kan. hehe. then ff7 hari tu, dapat beli tiket awal dan pegi semasa cuti good friday minggu lepas. 

Fast and Furious 7 Review
Pakcik google pinjam gambar.

apa yang aku nak cakap pasal ff7 kali ni? sound good. but honest. aku asyik dok tanya dekat suami, part mana watak paul walker digantikan dengan adik dia dua orang tu lagi. citer memang best as usual tapi kali ni ntah why, aku rasa sedih, sebak then balik dari panggung je terus google which one and part dekat mana digantikan paul tu. skema je kan. nampak sangat nak mencari kesahihan wajah yang sama tu.

then part kejar mengejar pun tak berapa nak banyak. before this kan banyak adegan kejar mengejar. dengar bunyi enjin pun da menarik perhatian. of course la dalam mana-mana fast and furious pun nak benda yang sama kan. then, tak suka juga sebab watak han dimatikan macam tu je. sob~ rasa macam edisi ff yang akan keluar in da future akan kurang pelakon yang asal. heee.

Fast and Furious 7 Review
Pakcik google pinjam gambar.
Adik beradik Paul Walker. But it never be same.

totally. ok la wayang ni. tak nak lemahkan semangat peminat yang belum pergi tengok. apa pun, aku memang sedih tengok ff7 kali ni. rasa sebak sebab dihujung wayang ff7, ada edisi 'for paul'. serious. meremang bulu roma masa tu. honest. sekarang pun masih rasa sedih. tak tau la kenapa. T_T

for 'Paul Walker' Rest in Peace.

toodles.

2 comments

  1. best ek cerita ni..akak tak tengok lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. best kak siti :)
      bolehlah tengok. tapi as usual juga, ada sexy mexy gitu.

      Delete

Hallo kamu ;)

For coming and comment, thank u ya ♥ ;)

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner