Malam Cepatlah Berlalu~

17 April 2015

wa. title bukan main lagi kan. hi fellos. hari ni hari pertama dekat biro tatanegara kundasang, sabah for program transformasi negara, just for dbkk staff. just now, da masuk pukul 10.40 malam. last dengar sesi perkongsian daripada one of fasilitator btn sendiri, terus masuk bilik. mata tak boleh blah. mengantuk tahap gaban. sedangkan dekat rumah pun, waktu-waktu macam ni sebenarnya tak tido lagi. tapi mungkin ni kesan penat dari kota kinabalu nak naik ke btn, dengan handle staff, duduk dekat dalam 2 jam dalam bas, then singgah makan, then plus cuaca dekat sini yang sejuk tahap mengigil, oh lunch tadi tak ambik too, terus rasa nak tido segera sebab mata da berat sangat dan kepala da naik maigrain.

so. jumpa next entry maybe? good night.

toodles.

Post a Comment

Hallo kamu ;)

For coming and comment, thank u ya ♥ ;)

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner