Skirt Labuh Mia Ahmad dalam Drama Hati Perempuan

25 April 2015

skema sedikit tajuk dekat atas tu kan. tapi honest, PG memang suker giler dengan all the skirt labuh yang pelakon mia ahmad wear dalam drama hati perempuan yang tengah hot di tv3 sekarang ni. kalau kenakan dekat pejabat, its nice kan. now, memang kena grap 2 3 helai skirt labuh tu la kiranya. cuma tak tahu mana nak dapatkan dekat sini. kena-kena lagi PG yang jenis tak de masa dan weekend duduk rumah sahaja, kalau ada rajin baru nak keluar rumah, memang tak jumpa la kan :) mei tengok skirt labuh mia ahmad dalam drama hati perempuan tu. serius, cantik :) super B ngam dengan beliau. :)

Skirt Labuh Mia Ahmad dalam Drama Hati Perempuan

Skirt Labuh Mia Ahmad dalam Drama Hati Perempuan

Skirt Labuh Mia Ahmad dalam Drama Hati Perempuan

gambar random ambik dari google.

nice kan. tengok sweet sangat. nampaknya kena beli satu juga ni :D

toodles.

2 comments

  1. haah, memang lawa2 skirt yang mia ahmad pakai tuu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan sha :)
      nak kena cari sapa sponsor skirt mia dalam drama tu :D

      Delete

Hallo kamu ;)

For coming and comment, thank u ya ♥ ;)

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner