Mencuri idea Blogger Berjaya?

14 April 2015

Mencuri idea Blogger Berjaya. Betul. Sesiapa yang perasaan mengenai tajuk dekat atas, korang memang hebat.

Sebab apa? sebab empunya kenyataan ada mengatakan 'Saya cuma mahu lihat samada mereka yang singgah dan baca ada kesungguhan untuk menjadi seorang blogger berjaya. Jika keinginannya tinggi, pasti mahu cari dan godek ilmu percuma yang dikongsikan.'

dalam maksudnya disitu kan.

bagi i, yes, kalau nak menjadi seorang blogger yang berjaya, kenalah rajin godek ilmu yang ada. lebih-lebih lagi ilmu yang dikongsikan oleh mereka yang telah berjaya dalam dunia blogger, seperti blogger hebat, pakar seo Malaysia iaitu hasrulhassan.

oh, by the way, lately, jika korang perasan, i sering bercakap tentang blogger hasrulhassan ni.

sebab apa?

sebab i nak jadi seorang blogger yang berjaya seperti beliau. tak salah kan? sebab. wa banyak sebab pula. hehe. sebab i pasti, semua blogger ingin berjaya dalam dunia blog. evendo u are personal blogger. wink wink :D

Mencuri idea Blogger Berjaya?


Mencuri idea Blogger Berjaya?

Tak kisah. 
Asalkan:
'Cilok dan curi idea, bukan curi dan cilok hasil kerjanya. Idea itu nampak sama, tetapi berbeza sebab perlaksanaannya boleh jadi berlainan.' - HasrulHassan.
i suka dengan ayat tu.
semoga bermanfaat.

Entri Berkaitan: 

toodles.

4 comments

Hi, Awak ;)

Yup. Thanks for coming by on my blog and comment on my article too ya.

And. Ya, sorry to say, i will deleted any comment yang tidak menjurus kepada article i kot.
For our safety and SPAM on my blog juga tau ;D

Thanks with ♥ ;)

Latest on Instagram

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner