IKEA - BED & BATH (Phase .. | BE CPUV NUFFNANG 2015

28 April 2015

maaf. maaf. saya (amboi. jadi budak baik seketika :D) agak buzy beberapa hari ni. lepas je balik dari program transformasi negara, bz kan diri dengan program kemarin. later talk bout program tu. tapi la ni, nak say thanks so much dekat nuffnang juga ikea sebab telah sudi beriklan dalam blog PG, even beberapa hari tak update tentang pakcik nuffnang sorang ni :D terima kasih!

IKEA - BED & BATH (Phase .. | BE CPUV NUFFNANG 2015
  
The key to a happy home is a happy private life.
When you unlock the doors to your most private
areas, happiness can enter. Click to experience
new possibilities for your bedroom and bathroom. 
IKEA - BED & BATH (Phase .. | BE CPUV NUFFNANG 2015


IKEA - BED & BATH (Phase .. | BE CPUV NUFFNANG 2015

IKEA - BED & BATH (Phase .. | BE CPUV NUFFNANG 2015
 
IKEA - BED & BATH (Phase .. | BE CPUV NUFFNANG 2015

dapur atas ni, ikea kata, in coming :)

yup. kali ni dapat daripada ikea. ikea, suami kata, shopin dekat sana, murah giler. tak tahu la murah tu macam mana. sebab PG tak pernah lagi sopin dekat sana. tapi masa abah dengan mama mentua pindah rumah hari tu, memang depa sopin barang perabot, katil semua dekat ikea. macam best je kan :) thanks again nuffnang, thanks ikea!

toodles.

Post a Comment

Hallo kamu ;)

For coming and comment, thank u ya ♥ ;)

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner