Mencari Buku Terbitan Lama Bukan Senang

10 April 2015

jika di dunia ini semua benda adalah senang, maka oleh itu, senang dan mudahlah bagi aku nak mencari satu buku, yang satu-satunya the only one. bos aku cakap. jadi tak la aku rasa pening kepala mana nak dapatkan that book. buku yang aku kena cari pula terbitan tak tahu, tapi ianya dalam tahun dan semasa pemerintahan bekas mayor bandaraya kota kinabalu sebelum-sebelum ini. dan yang sadisnya adalah juga, sebab nak cari artikel yang telah disumbangkan oleh orang lain. so korang rasa, aku akan jumpa ke tidak buku tu? :D

Mencari Buku Terbitan Lama Bukan Senang


buku tak pernah di salinkan ke arkib negeri, sebab depa yang minta. haha. so meaning, dekat sana aku tak boleh cari. dekat dalam library office da cari, tapi tak pernah disalinkan sama. cari sama dekat galeri mayor, tiada salinan juga. cari dekat galeri double six sama, juga tiada salinan. haha. korang rasa aku akan jumpa ke tidak buku yang aku nak cari ni? :D

jadi. bukan semua benda senang di dunia T_T

toodles.

Post a Comment

Hallo kamu ;)

For coming and comment, thank u ya ♥ ;)

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner