Good Morning Beautiful Bloggers :)

13 April 2015

morning fellos :) isnin datang lagi dan lagi. rasa macam sekejap je duduk rumah. tido pun rasa sekejap je. dulu masa zaman sekolah, rasa lambat sangat masa tu nak berlalu. dalam kepala da fikir macam-macam dah nak buat apa lepas sekolah. nak tido sampai lebam biji mata. tapi bila kenal erti nak cari duit, survive segala, rasa macam Ya Allah, nak je kembali ke zaman lampau. erk? zaman batu ke apa? :D tak. kalau boleh nak kembali ke zaman sekolah, yang tak perlu nak fikir apa-apa. bangun pagi pergi sekolah, balik rumah buat kerja rumah pula then tido then bangun semula then macam tu la seterusnya. serius. rindu tu semua :) apa pun. good morning and jangan monday blues tau :)


good morning beautiful :)
toodles.

4 comments

  1. selamat pagi yati... bestnya kalu dapat tido smpai lebam hahaaa.. hihi

    ReplyDelete
  2. tak hari ni tak monday blues..tapi green blues...hehehe
    Good Morning Yatie

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. amboi. bersemangat sungguh tau tau :D
      Good Morning to u too dear! :)

      Delete

Hi, Awak ;)

Yup. Thanks for coming by on my blog and comment on my article too ya.

And. Ya, sorry to say, i will deleted any comment yang tidak menjurus kepada article i kot.
For our safety and SPAM on my blog juga tau ;D

Thanks with ♥ ;)

Latest on Instagram

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner