Malam Terakhir di Biro Tatanegara Kundasang

18 April 2015

hi fellos. hari ni malam terakhir dekat kem biro tatanegara, kundasang sabah. Esok gonna back to kota kinabalu semula. of course meneruskan rutin dan kerja macam biasa. InshaAlla, kabarnya akan ada sesi ke 3 pula pada bulan 5 nanti. InshaAllah kalau dikehendaki menjadi urus setia semula, bertemu dan bersua kembalilah dengan kem bina negara ni nanti ;)

tak banyak nak update malam ni, pasal the all peserta pun da masuk dalam grouping. Ada sorang staff tadi kena demam plus tonsil sakit. dua urus setia PG and urus setia btn da bawa officer tu pegi hospital ranau. oh ok, baru tahu yang klinik dekat pekan kundasang awal tutup. So apa-apa hal kes kecemasan, masyarakat dekat sini kena lari pegi hospital ranau. Sedangkan pukul 8.00 malam rasanya masih awal untuk klinik tutup operasi beliau. But, as korang tahu, pekan ranau tu masih ala-ala pekan kampung 'kecil' for me. so, aku rasa, masyarakat dekat kundasang ni, da tahu kot waktu-waktu klinik atau kedai berhenti beroperasi pada waktu malam.

ok, till then. Jumpa next entry dalam BTN ya :)

Malam Terakhir di Biro Tatanegara Kundasang

Toodles!

1 comment

  1. Awesome post. I am a regular visitor of your website and appreciate you taking the time to maintain the excellent site. I will be a frequent visitor for a long time.
    24k gold serum rawalpindi

    ReplyDelete

For coming and comment, thank u ya ♥ ;)

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner