Old Town White Coffee 3 in 1 - Classic

| on
Sunday, July 15, 2018
Assalamualaikum Morning Fellas! Bukan baru bangun pun. Just nak share that, i'm in love dengan White Coffee daripada Old Town punya brand! 3 in 1 perasa Classic. Perasa? Perisa? Hahaha. Tu air berbuih tu, mak kata air tak masak lagilah tu. No la mama. Tu sebab laki tadi dia pegi tarik tu coffee. Kunun-kunun macam teh tarik diabilang. Muahaha.

Old Town White Coffee 3 in 1 - Classic
 Lets try!
 
Ok lets blogging! Sebab i lagi tengah sambung nak kemaskini entry-entry lama ;)
Selamat berhujung minggu fellas =)

YatieOwner

Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!

| on
Friday, July 13, 2018
Nando's the iconic brand that is loved the world over, celebrates its 20th birthday here in Malaysia. From its humble beginnings in Jalan Telawi, Nando's has grown to be a favourite amongst the flamed-grilled chicken enthusiasts locally. Sizzling the hearts of Malaysians with its glorious PERi-PERi sauce, trademark cheecky wit and out spoken humour, the brand has not only introduced to Malaysians, really really good chicken, but a host of other delectable eats that keep them coming back for more.

Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Happy 20th Birthday Nando's!

Truly passionate about chillies, Nando's grows its own PERi-PERi chillies with the help of over 1,400 independent farmers in South Africa. Mixing these fiery little wonders with onions, oil, herbs, fresh lemons and a kick of garlic produces the brand's unparalleled secret weapon, the Nando's PERi-PERi sauce.

Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!

Putting flavour first and heat second, the Nando's PERi-PERi sauce is unlike the 'all-out-burn' of other chilli sauces. The chickens are marinated in the sauce for 24-hours and then basted with ones choice of heat level ranging from Lemon & Herb to the fiery Extra Hot.

Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!

"We are very excited about reaching such a significant milestone here in Malaysia. We started in 1998 and 20 years on and we are still firing up the tastebuds of our amazing fans and hitting a few new-comers as well. Our magical little chilli called PERi-PERi is to thank for this as it is our heart and our heat and it is truly unique to Nando's," commented Stephen Chew, CEO of Nando's Malaysia.

Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!

In Sabah alone, Nando's has opened three restaurants to ensure fans always have a coop to go to when they are in need of some PERi-PERi goodness. Having first opened in 1 Borneo almost five years ago, Nando's has since nested comfortably in the hearts of the Kota Kinabalu people.

Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!

The brand's success in rooted in its value-for-money offering, giving chicken lovers a bang for their buck. For less than RM20, patrons get to enjoy a full hearty meal of a flame-grilled PERi-PERi quarter chicken and servings of two delicious sides of their choice. The loyalty programme, a Nando's mobile application, also showers fans with the best rewards by allowing them to redeem a free quarter chicken, right up to a whole chicken by collecting just nine chillies.

Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Happy 20th Birthday Nando's!

As an added bonus in conjuction with their 20th Birthday, Nando's is giving the people of Kota Kinabalu even more reasons to celebrate. All restaurants, which are 1 Borneo, Oceanus and Imago, will be setting up an Ayam Lucky Draw board where 100 PERi-PERi lovers stand a chance to win anything from free sides to Full Platters (whole chicken with 2 large or 4 regular sides) daily. All they have to do is present their receipt for a chance at the draw.

Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Picture Credit and Thanks to: curiostraveller.com
 
The brand which has procured almost a cult status in Malaysia also have PERi-PERi sauces that fans can purchase for their home consumption, because sometimes, a dose of PERi-PERi is all one needs.

Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!

''It is truly a moment of great pride and honour to have completed two successful decades here. Malaysia has been fantastic for Nando's as the Malaysian pride of diversity, hospitality and sense of family reflects the values that Nando's holds dear. At Nando's, we believe that the people and experience is what counts; and it is extremely satisfying to see so many fans enjoying the Nando's experience wholeheartedly,'' added Chew.

PERi-PERi Interesting Facts

Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Picture Credit and Thanks to: curiostraveller.com
  • PERi-PERi chillies are unique to Nando's
  • It takes 42,000 chillies to fill one 14kg bag and 25,000 bags are filled every year - that's over a billion chillies!
  • Each chilli pant produces about 300 chillies which are hand-picked and plucked one at a time
  • they are also hand-sorted and naturally dried in the African sun
  • PERi-PERi chillies contain capsaicin that delivers a 'feel-good' effect - your pupils will dilate and your metabolic rate will increase you feel the rush of endorphins
  • PERi-PERi is also rich in Vitamins A, B and C
 
Photo Photo!
 
Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
 
The emcess: Aunty Patrin and Farish

Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Prize given to the best group also to the best dance performances winner

Blogger Photos!

Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
 
 YatieOwner Admin Blog Fam! ;)

Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!
 
da ko kenapa adeebbbbbbb!

Nando's Celebrates 20 Years of PERi-PERi Perfection!

About Nando's

The story of Nando's began in a small Johannesburg suburb in South Africa in 1987, with all the passion for Portuguese-inspired flame-grilled PERi-PERi chicken. In 1998, About Nando's opened its first restaurant in Kuala Lumpur and has been grilling Malaysian's taste buds ever since. Now Malaysia is home to 76 Nando's restaurants across various states, best known for its legendary and delicious flame-grilled PERi-PERi chicken. At Nando's, we surround our customers with warmth, hospitality and fun, whilst offering them a meal to remember.

Served in their signature heat levels-Lemon & Herb, Mango & Lime, Mild, Hot & Extra Hot - On, or off the bone, in a wrap, burger or pitta, and served with a delicious selection of sides, salads, appetisers and sharing platters, Nando's offers great variety, and mouth-watering recipes to please all food palettes. You'll find yourself spoilt for choice!

Whether you go for a quick bite, a family party, a fun night out with friends, it won't be just your taste buds that are invigorated. For futher information visit our website: www.nandos.com.my, and for more info, visit Nando's at:


YatieOwner

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin Pembaca Blog YatieOwner! :D

| on
Sunday, June 24, 2018
Assalamualaikum fellas. Amboi. Tajuk bukan main. Hehe. Dengan lamanya tidak mengupdatekan pasal diri sendiri, ada yang rindu puan blog tak?! Rasa nak muntah pula kan. Maap. Ye i tahu i diva. Hahaha. Ok, sorry for tak berapa nak tulis pasal i lately. Masuk blog pun tengok makan-makan je kan. Menyampah pula kan. Sorry again. 

Selamat Hari Raya
 Selamat Hari Raya Aidilfitri ;)

Before. I nak ucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin kat seluruh Umat Islam di dunia yang menraikannya. Alhamdulillah. Setelah sebulan berpuasa daripada lapar dan dahaga kan, this syawal monthlah kita bersama-sama meraihkannya. Oh bukan sahaja umat islam as well, side i pun mean non muslim, turut sama-sama meraihkannya tau. Macam i, my mum convert in to muslim, with the second abang of mama. So yang lain pun ada yang convert, but the non muslim still sama-sama raikan Hari Raya. So its not big deal. Sabah right. Agama bukan satu masalah. As long, we bersatu, bahagia, aman dan damai. Terlebih pula i disitu. Hahaha. 

Ok! Whats new!! Alhamdulillah. Kehidupan seperti biasa. Cuma right now, dari kehidupan single be like sebab before this i dan suami duduk berjauhan diatas sebab-sebab tertentu. Hahaha. Amboi skema macam buat surat rasmi pula disitu. Ok abaikan. Now dah duduk berdua kembali. Alhamdulillah Ya Allah. I tadah kedua-dua belah tangan mohon padaNya moga kali ini diberikan kehidupan yang berbahagia hendakNya! I tak minta banyak, just hidup seperti orang biasa, normal and no more gaduh-gaduh hope so! wei, siapa cakap hidup berumahtangga tak ada gaduh-gaduh? meh sapa ada, tinggalkan komen. We talk! nak minta tips! hahaha.

I kalau tak tulis pasal life i, i talk pasal kerja a lot. So kerja pun ok. Nampak tak i lama tak update blog pasal i sibuk dengan kerja. Skema sangat. Kerja tak lari mana pun. Banyaknya minta puji saja dekat office. Tayang muka, mengadap skrin monitor, taip-taip dah settel. Part mana yang busy sampai tak update blog kan? Hahaha. Itu orang lain kot, i pula selagi tak boleh fokus dengan blog disebabkan rutin kerja office, makanya bye bye lah blog. ;(

Bisnes Online? Still running tapi tak berapa nak aktif. I buat direct saja. Tu pun mama paksa buat. Kalau tak, memang duduk diam-diamlah i. Balik kerja buka laptop layan korea. Habis macam mana nak majukan diri dengan bisnes? Blog pun tak terupdate, apa lagi bisnes online kan? Hahaha. Oh ni sekali nak update, sapa-sapa nak order Sweet Foundation by Lesanda Cosmetic, bolehlah PM i tepi sikit. Area Kota Kinabalu, Sabah i boleh turun cod ya :D

Rasanya itu sahaja kot i nak update pasal i. InshaAllah, doakan i rajin update blog please! Sebab i sangat-sangat rindu nak merapu dalam ni ;D 

Xoxo
YatieOwner!

Majlis Berbuka Puasa Bersama Anak Yatim Asnaf As-Sakinah dan Tahfiz Al-Quran Masjid Pekan Menggatal di Hyatt Regency Kinabalu

| on
Wednesday, June 13, 2018
Assalamualaikum fellow. Last week on 7 of Jun, i berkesempatan menghadiri Majlis Berbuka Puasa dengan lebih 40 orang Anak-Anak Yatim Asnah As-Sakinah dan juga para Tahfiz Al-Quran Masjid Pekan Menggatal yang telah diadakan di Tanjung Ria Kitchen, Hyatt Regency Kinabalu.

 
Memeriahkan lagi suasana berbuka puasa, turut hadir para karyawan Hotel Hyatt sendiri, juga rakan-rakan blogger i yang turut sama diundang pada hari tersebut.


Rakan-Rakan Sabahan Blogger i :)

Bukan setakat Majlis Berbuka Puasa sahaja, malah, pemberian duit raya dan juga manisan kepada Anak-Anak Yatim dan Tahfiz Al-Quran juga diadakan. Syukur alhamdulillah. Orang kata, kita berkongsi dengan mereka yang memerlukan. Alhamdulillah.


Buffet Ramadan Tanjung Ria Kitchen, Hyatt Regency Kinabalu

Its never to late, ni i nak kongsi, harga untuk makanan buffer ramadan dekat sini, RM160nett untuk seorang dan juga separuh harga untuk kanak-kanak. Lebih 100 hidangan ditawarkan, dan the best is Bubur Durian, yang hanya ada pada bulan ramadan sahaja tau. Selain itu Oxtail Assam Pedas best in town for sure kena try juga kambing panggang! Kena cuba.


Untuk maklumat lanjut boleh layari Hyatt Regency Kinabalu di;

Instagram: hyattregencykinabalu
Facebook: hyattregencykinabalu

Atau boleh terus berkunjung ke Hyatt Regency Kinabalu di;

Jalan Datuk Salleh Sulong
88991 KOTA KINABALU, SABAH


Selamat Berbuka Puasa and Selamat Hari Raya Aidilfitri Fellow!

YatieOwner

Custom Post Signature

Custom Post  Signature