Chipsmore 25th Anniversar...- BE CPUV NUFFNANG 2015 [17]

05 April 2015

Chipsmore 25th Anniversary! Happy Anniversary to u Chipsmore! ;) Wot wot! dapat Be Cpuv dari pakcik Nuffnang lagi. Syukur alhamdulillah. Rezeki. Rezeki blog ni dan juga rezeki Chipsmore and the geng. Chipsmore memang biskut kegemaran semua orang kan :) tak sangka da masuk 25 tahun chipsmore bertapak membina dan mengeluarkan rangkaian pelbagai biskut depa kan ;) Tahniah!


Oleh itu. Berita baik untuk semua orang, sempena menyambut ulangtahun ke 25 chipsmore, chipsmore sedang menganjurkan satu pertandingan 'ucapan untuk chipamore' and you could win RM2,500! ar. Sapa nak kasi kan? hehe. Jom klik sini cepat! ;)

As usual. Ini adalah entri ucapan terima kasih buat pakcik nuffnang dan juga chipsmore sebab telah sudi beriklan dekat blog PG. Terima kasih both of u :)

Toodles.

4 comments

  1. Allhamdulillah... rezeki tu sis... semoga diberkatiNya...

    ReplyDelete
  2. saya pun dapat cpuv ni PG.. harap2 banyak earnings.!

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaAllah. hehe. semoga kita dipermurahkan rezeki mendapat lebih banyak earnings kan nik :D

      Delete

Hi, Awak ;)

Yup. Thanks for coming by on my blog and comment on my article too ya.

And. Ya, sorry to say, i will deleted any comment yang tidak menjurus kepada article i kot.
For our safety and SPAM on my blog juga tau ;D

Thanks with ♥ ;)

Latest on Instagram

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner