Home Sweet Home

19 April 2015

hi fellas. Syukur alhamdulillah,,da selamat sampai rumah petang tadi. malam terakhir di kem biro tatanegara kemarin dan hari terakhir di kem pagi tadi, tak banyak benda nak update. Sebelah pagi the peserta di uji dengan aktiviti kerja berpasukan. kesimpulan dari aktiviti awalan tak lain menguji kesabaran pasukan untuk menyelesaikan tugasan yang diamanahkan, and mereka berjaya. Congrats!

Home Sweet Home

ar nampak. depa kena pastikan bola lalu dekat tiang (tiang kan? Hehe) dan masuk dalam botol tu. denda kalau tak masuk atau arahan tidak diterima dengan tepat, denda tengok gambar dekat bawah :D

Home Sweet Home

amboi. santai :D
ni bukan santai tau. ni kena denda ;)

Home Sweet Home

belanja 1 gambar untuk korang's :D

dan keseluruhan program kali ni, thanks for the peserta sebab memberikan kerjasama yang agak baik for urus setia team and memberikan kerjasama yang baik untuk fasilitator btn sendiri. apa yang diharapkan, semoga the all perkongsian, kita ambik dan terapkan dalam diri masing-masing. Thanks!

till the fellas. Aku mengantuk sungguh da ni ;) good night.

Toodles.

Post a Comment

Hi, Awak ;)

Yup. Thanks for coming by on my blog and comment on my article too ya.

And. Ya, sorry to say, i will deleted any comment yang tidak menjurus kepada article i kot.
For our safety and SPAM on my blog juga tau ;D

Thanks with ♥ ;)

Latest on Instagram

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner