Melegakan Period Pain dengan AMELTZ YOKO YOKO!

10 April 2015

Berita baik haruslah sentiasa wajib untuk dikongsikan bersama kan. Ini berita baik untuk para wanita dan golongan remaja, as nisa kay say it. erti kata lain, untuk para kaum hawa la kan. setiap bulan pastinya akan didatangi oleh our bestfriend yang satu ni, dan pastinya juga bagi yang mengalami period pain, agak satu masalah sebenarnya. PG salah seorang yang mengalami period pain ni.

Dan berita baiknya adalah. Bagi melegakan period pain yang kita alami, bolehlah menggunakan Ameltz Yoko Yoko!. PG tak menggunakannya lagi. then keberkesanan kepadanya, belum lagi boleh diungkap. Memandangkan PG baru je habis didatangi period, so next month, inshaAllah, bolehlah mencubanya nanti. Dan! kena beli awal-awal, letak dalam beg :) nanti senang dan mudahlah kan.

Melegakan Period Pain dengan AMELTZ YOKO YOKO!

Melegakan Period Pain dengan AMELTZ YOKO YOKO!

kredit for nisa kay

harga 1 pek RM10.90. dalam 1 pek ada 2 keping.
apa lagi ladies, jom dapatkan sekarang ya :)

toodles.

2 comments

  1. Kadangkala mmg sakit sampai tak nak turun katil. Tapi tak pernah guna produk-produk macam ni

    http://www.theisabellee.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul. PG pun macam tu. bunyi bising atau benda kecik jatuh sikit pun, rasa macam nak lempang je. hehe.

      thanks visit PG :)

      Delete

Hallo kamu ;)

For coming and comment, thank u ya ♥ ;)

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner