Belum Siap Assignment ;)

28 April 2015

hi fellos. remember entri PG mengenai jemputan menulis dari Zalora Malaysia ritu? hehe. mood nak siapkan assignment, memang totally zero. since sibuk seminggu ni, mood nak karang tu, memang tak de langsung. bayang ayat nak mula dari mana pun tak terbayang-bayang lagi. harap-harap Zalora Malaysia boleh bersabar dengan karenah aku satu ni. hehe. oh by the way, jumaat minggu ni dan isnin minggu hadapan, cuti umum kan? horey! hopely, masa tu, mood nak karang dan siapkan assignment tu, ado la ye. ;)

Belum Siap Assignment ;)

Zalora, sila bersabar dengan saya ya :D

toodles!

Post a Comment

Hallo kamu ;)

For coming and comment, thank u ya ♥ ;)

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner