Untitled :)

25 April 2015

hi korang. happy weekend!. just now aku dekat office. awal pagi tadi attending as 'cikgu exam' for program pendidikan lalulintas shell bagi tahun 2015 peringkat gabungan kota kinabalu, tuaran, penampang, plus etc. nama program panjang sangat. after that tak buat apa, masuk office sekejap sementara tunggu suami balik kerja dan plan sat lagi nak pergi tengok wayang avengers - age of ultron tu. sampai centre point terus beli tiket, tengok dalam pukul 3.50 macam tu. sebab tak nak suami rushing balik dari kerja terus kena pegi sini then kena-kena lagi jammed nak masuk pusat bandar.



Avengers - Age of Ultron

tak nak baca review pasal ni lagi. kang tak best pula kan. jadi korang tunggu review dari aku pula pasal avengers ni k. paling sedap sebab menyebab aku nak tengok is ada si thor dekat situ. hensem kacak bergaya lagi sasa even dia suka bawa tukul tu kan. hehe. lagi lagi ada kapten amerika. kuat kapten amerika aku tak paham sebenarnya dekat mana. hehe. tapi gila engko macho :D lagi-lagi juga ada iron man dekat situ. kuat dekat sut dia la kan :P hehe. apa pun, sapa tak tengok lagi, bolehlah pergi tengok sesama PG ;) 

jumpa next entry? happy weekend!

toodles.

2 comments

  1. haiiii mrs yatie..dah tengok dah cerita avengers ni memang best la! rugi tak tengok..bukan thumbs up Sha bagi tapi double thumbs up!..walaupon banyak konflik tapi tak susah untuk difahami...cuma en.Hulk hilang membawa diri..hihi ^_^ (sinngah membalas kunjungan )

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah'ah la awak, en. hulk tu tak tahu pegi mana kan. dan yang pasti, memang akan ada sambungan kalau gitu :D hehe. salam perkenalan!

      Delete

Hallo kamu ;)

For coming and comment, thank u ya ♥ ;)

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner