50501 Pageviews | Terima Kasih Followers!

12 April 2015

giler gaban tak thankfully kat situ. blog personal yang tenggelam timbul dengan entry yang merewang apa benda ntah. merapu sana sini. Warna warni bersepah. Iklan yang macam-macam sebelum ni. Header yang buruk. Hehe. copy paste artikel orang. tapi kenalah bagi kredit kan. Hurm apa lagi. Oh ya. Join contest sana sini. Review sana sini. tips nuffnang bagai tapi tak juga nak reti-reti gagahkan diri tulis tentang nuffnang kadang. paling teruk tu, malas nak blogwalking kadang. :D

tapi. tapi. syukur alhamdulillah. since blog di create 15 jun 2014, ptak sampai setahun lagi, pageviews blog PG ni da half 10k. memang daku happy tahap gaban la sebenarnya. inshaAllah. nak juga dapat pageview yang hot gempak sebenarnya. doakan!

50501 Pageviews | Terima Kasih Followers!

terima kasih pageviews!

apa yang aku harapkan untuk ini? satu je. moga berjaya membina nama sendiri melalui blog ni. boleh? InshaAllah!

Toodles.

Post a Comment

For coming and comment, thank u ya ♥ ;)

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner