Lama Tak Dapat Nuffnang Blogbuster Campaigns

13 April 2015

ar ni nak bagitau, i lama tak dapat kempen blogbuster daripada nuffnang. sob. ni mesti nuffnang merajuk dekat i ni. T_T. apa pun, siapa yang tak tahu lagi apakah itu Nuffnang Blogbuster Campaigns, meh sini baca, entri lama dekat blog i dulu :D

Lama Tak Dapat Nuffnang Blogbuster Campaigns

Blogbuster Nuffnang

Blogbuster adalah satu bentuk iklan terbaru yang diperkenalkan oleh nuffnang untuk ahli Glitterati. Iklan ini berbentuk sistem iklan berubah atau dinamik, di mana iklan (expandable) atau dengan kata lain, saiz iklan blogbuster ini boleh berubah kepada saiz yang lebih besar daripada saiz biasa iklan nuffnang yang diletakkan dalam blog.

Bukan semua blogger yang daftar dengan nuffnang mendapat peluang menjana pendapatan menerusi bentuk pengiklanan blogbuster ini. Hanya blogger yang memilih kriteria jenis iklan expandable sahaja yang akan diberi peluang lumayan ini.

Pendapatan Lumayan Menerusi Nuffnang Blogbuster

Ada rakan blogger yang pernah dapat earning menerusi blogbuster ini , dengan mudahnya boleh dapat sehingga RM 300-400 untuk sekali kempen berlangsung. Jumlah ini mungkin lebih bergantung kepada traffik blog anda. Dengan syarat video yang diupload mesti dalam jangka masa 10-15 saat.

Setiap blogger yang ditawarkan blogbuster ini akan dimaklumkan menerusi email, jadi jika mahu anda terpilih rajin2 tgk email, agar tidak terlepas kempen ini pulak...k.

Cara Nak Dapat Blogbuster Ini

1- Pastikan ruangan servey anda selalu ber'update' .
2- Serta pastikan no.6 "would you be willing to run expandable ads that change their size dynamiclly)... klik yes .

Kredit: mselim3

itu dia sedikit penerangan mengenai nuffnang blogbuster campaigns, dan macam mana nak dapatkannya. honest, blog i sebelum ni ada pernah menerima seperti gambar dekat atas, tapi tu lah, kadang campaigns ni memerlukan korang buat video bagai macam tu. i, memang angkat tangan bab-bab buat video ni. hehe. setakat rakam dekat smartphone anak kucing berlari-lari riang gembira, bolehlah kot. hehe.

semoga bermanfaat :)
toodles.

4 comments

  1. Assalammualaikum...

    Alhamdulillah setakat nie mselim3 baru dapat 2 kali kempen blogbuster yang berjaya. Susuh kempen nie nak diterima...

    mselim3

    pls: kena kreatif baru dapat.. earning untuk 1 kempen mengalahkan earning sponsor post/...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam MS :)

      Alhamdulillah. rezeki tu MS.
      nak kena kreatif tu kadang, nak kena perah otak dengan gigih kan :)
      by the way, thanks for sharing this tau MS. artikel lama dari blog PG yang lama, kredit to mselim blog ya :)

      Delete
  2. Bestnya kalau dapat..So far saya tak pernah dapat lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pe, doakan awak nanti akan dapat juga ya :)
      inshaAllah :)

      Delete

Hi, Awak ;)

Yup. Thanks for coming by on my blog and comment on my article too ya.

And. Ya, sorry to say, i will deleted any comment yang tidak menjurus kepada article i kot.
For our safety and SPAM on my blog juga tau ;D

Thanks with ♥ ;)

Latest on Instagram

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner