31 March 2015

Mi Sedaap Krispi Digital - BE CPUV Nuffnang 2015 [6]

nyummy. mi sedaap krispi. mestilah krispi kan. PG tak berapa sangat makan maggi ni. kalau nak makan pun bila rasa tekak nak makan. Oh by the way, ini adalah entri khas buat nuffnang dan mi sedaap krispi digital, sebab telah sudi beriklan dalam blog PG. Terima kasih both of u ;) untuk korang yang rasa nak merasai kesedapan krispi mi sedaap ni, bah apa lagi, cepat dapatkan sekarang di kedai berdekatan anda :D.


Toodles.

Maggi Kari - Curry Festiv - BE CPUV Nuffnang 2015 [5]

lagi entri yang ada dalam simpanan blog ni. Hehe. maaf erk encik nuffnang. fahamilah cik puan blog, sibuk sikit (tet). hehe. syukur alhamdulillah. Cpuv ke 5 dapat dari nuffnang kali ni, datangnya daripada Maggi Kari - Curry Festiv. festiv tu, do no if festival ke apa sebenarnya. sila abaikan ya :)


as usual, entri ni adalah entri khas ucapan terima kasih buat nuffnang dan juga maggi sebab telah sudi beriklan dalam blog PG ;). terima kasih both of u :)

toodles.
Gambar Blogger dan Pelakon Hanis Zalikha Bertunang | Tahniah

Gambar Blogger dan Pelakon Hanis Zalikha Bertunang | Tahniah

Gambar Blogger dan Pelakon Hanis Zalikha Bertunang. entri yang ada dalam simpanan draft. nampak sungguh tak update blog :D Tahniah diucapkan buat blogger dan juga pelakon Hanis Zalikha yang telah selamat menjadi tunangan orang hari tu. tahniah. sweet je tengok hanis dekat sini kan. :) tak sabar pula nak tengok pelamin hanis nanti. pelamin untuk bertunang da lawa. belum lagi pelamin di hari perkahwinan beliau nanti kan :)










cantik giler mak hanis kan :)
selamat menjadi tunangan orang :D

toodless.

Title New Entry Post Tidak Update di Bloglist

ar sudah. sakit blog ni datang kembali. kesian dekat cik blog. maaf erk. aku tak dapat nak buat apa tang ni. while buzy giler sekarang ni. aku terpaksa abaikan engko sat ye cik blog.

Title New Entry Post Tidak Update di Bloglist

kengkawan PG. sapa yang ada tutorial tu fix it benda ni, let PG know ya :) tq.

toodles.

30 March 2015

Iklan Nuffnang Telah Kembali Muncul

syukur alhamdulillah. iklan nuffnang telah kembali ber tebaran di blog ni. syukur alhamdulillah. hari tu, dengan tak puas hatinya (deh marah pula) dua kali PG hantar tiket dekat nuffnang just for asking kenapa iklan tak keluar-keluar. as usual. nuffnang memang baik hati, segera jawap email PG :D



Thanks for writing in.

You have registered two blogs in our system and two of them, http://puangojes.blogspot.com/ has had 0 visitors for several days. Therefore, it affects your glitterati status. If you do not update consistently, you may lose your readers and their interest to come back to your blog. If you have inactive blogs, you may remove the link from you Nuffnang account so it will not affect you glitterati status.

Do keep the blog active as part of our Glitterati criteria is that you will need to have at least 1 daily visitor or our crawlers will mark your blog as a spam blog and this will once again affect your membership status.

Hope this clarifies. Thank you and have a nice day! =)

Cheers,
Melissa Lim
Intern
Nuffnang Sdn Bhd.

ar nampak? kat bold tu masalah dia. yes. blog PG lagi satu tu, memang tak masuk berapa lama da. tapi PG masih letak iklan nuffnang dekat situ. so that one menjadi effect juga why blog PG sekarang ni tidak menerima iklan dan status glitterati bertukar ke non-glitterati. sob~

jad. jangan main-main dengan nuffnang tau dear :)

toodles.

27 March 2015

Giveaway 2015 Jubah, Dress, Leggings Oleh Norzi Beautilicious House

Giveaway 2015 Jubah, Dress, Leggings Oleh Norzi Beautilicious House

geram pula tengok banyak giveaway ber tebaran di google ni. hehe. hadiah bukan main lagi. ada gadget macam giveaway iphone 5s dekat sini. ada juga hadiah jubah, tudung, keychain. bestkan :) lagilah best kalau menang :D tak nak lepaskan peluang. PG join sekali giveaway dekat atas ni. PG nak jemput semua sekali join giveaway ni ya :) jom!


klik banner for joining this too ya :)
 
toodles.

Pelupa

lately juga, disebalik kesibukan yang melanda, satu sikap pelupa ni da macam sebati pula dalam diri. tensionnya. baru kejap tadi one of our PG n27 tanya mana cover for her laporan kursus. T_T. sob~ nampak sangat aku tak buat dan tak sentuh lagi benda tu. terkesima seketika. tak tahu nak jawap apa. sebab memang tak buat lagi. tak nak rasa serba salah. terus terang je tak buat lagi. LUPA. kak! maafkan aku. sekarang juga aku siapkan T_T


aku juga seorang manusia yang tidak sempurna, yang adakalanya, aku pelupa. 
begitu juga kamu. 

jemput join giveaway iphone 5s disini.

toodles.

24 March 2015

iPhone 5S Giveaway by Syafiqspecki

iPhone 5s Giveaway by Syafiqspecki! Syarat penyertaan sangat mudah wei! rugi sesangat kalau tak join sekaki. Oleh itu, dekat sini, PG ingin menjemput rakan-rakan blogger untuk menyertai sama giveaway anjuran Syafiqspecki, bersempena dengan memperkenalkan perniagaan secara dalam talian atau pun online yang baru ditubuhkan oleh beliau. Jangan tunggu lagi. klik banner. Syarat sangat mudah! :)

Klik Banner di Bawah ni Ya

http://www.bysyafiqspecki.com/2015/01/giveaway.html
Untuk Syafiqspecki ,

PG ingin ucapkan best of luck untuk perniagaan online Syafiqspecki! semoga ianya akan terus berkembang maju dari masa ke semasa. InshaAllah. Seperti mana kita tahu, perniagaan online tika ini memang agak mendapat sambutan yang tinggi kan. PG percaya, Syafiqspecki online shop pasti ada rezekinya yang tersendiri. PG doakan. Dikesempatan ini juga, PG ingin ucapkan ribuan terima kasih sama, kerana sudi menjemput PG turut serta dalam giveaway ini, sekaligus berada dalam usaha murni Syafiqspecki dalam memperkenalkan perniagaan online Syafiqspecki. InshaAllah, PG akan cuba buat yang terbaik untuk membantu memperkenalkan perniagaan online Syafiqspecki :) Best of luck to U dear! :)
PG tag korang ya :)

toodles.

21 March 2015

Physiogel - Ready for Anything - BE CPUV Nuffnang 2015 [4]

Physiogel - Ready for Anything - BE CPUV Nuffnang 2015 [4]

syukur alhamdulillah. BE CPUV Nuffnang yang ke 4 untuk tahun 2015 ni dapat pada 04 februari 2015 hari tu. kan? nampak sangat lama tak talk tentang CPUV. Apa pun, PG wanna say thanks so much dekat nuffnang dan juga Physiogel for their Ready for Anything ni sebab telah sudi beriklan dalam blog PG. thanks so much pada readers juga sebab telah sudi "klik" iklan Nuffnang PG ya. Of courselah harus klik untuk korang juga kan :)


kredit to fadzirazak :) 


kredit to namee :)

much love untuk Nuffnang!
toodles.

Lactacyd 150ml Promo - BE CPUV Nuffnang 2015 [3]

hi hi fellos :D

nampaknya akan ada edisi khas dalam sehari nak update tentang Nuffnang. terutamanya CPUV. Ya Allah. banyaknya benda nak make it ;) kang termerajuk pula en. nuffnang hensem tu :D

ok. BE CPUV Nuffnang ke tiga untuk tahun 2015 ni dapat dari Lactacyd 150ml Promo. Sebut promo. mestilah nak promo barangan mereka kan. Apa benda depa promo? check this out HERE ya :)


erk? jom cuba. kita request reramai sample Lactacyd ni :)

toodles.