Status Glitterati Nuffnang Bertukar ke Non-Glitterati

21 March 2015

degil tak bertempat. sedangkan memang tahu benda-benda macam ni akan terjadi if letak ads lain selain nuffnang. morning fellos. aku sure, bukan aku sorang sahaja yang pernah mengalami berubahan status glitterati nuffnang such like dalam gambar ni kan. sebelum ni memang nuffnang da pernah tukarkan sekali dua status aku tu. degil sangat. tak faham bahasa melayu, letak juga iklan lain. natijahnya. terimalah status non-glitterati dekat situ.

Status Glitterati Nuffnang Bertukar ke Non-Glitterati
Picture Credit and Thanks to Google

bila jadi macam ni, baru nak emel nuffnang. minta kasihan tukar status semula. uwargh! tapi ada juga iklan yang tidak menghalang pertumbuhan ads nuffnang ni tau. T_T

toodles.

updated:

horey! iklan nuffnang da muncul semula :)
tapi status glitterati nuffnang dari non belum berubah T_T
terima kasih nuffnang :)

6 comments

  1. InsyaAllah, it will turn back to normal soon, Yes indeed Nuffnang
    tak pernah menegecewakan.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah and yes, da selamat bertukar sha :)
      happy! :D

      Delete
  2. Pagi ni status baru bertukar ke non-glitterati. Semuanya gara-gara blog lagi 1 tak ada visitors, huhu. Dah hantar tickets ke Nuffnang pun. Huhu T_T

    ReplyDelete
  3. Oh..gitu bila letak iklan lain ia akan bertukar status.... ini kena ambil perhatian agar tidak di tukar Glitterati. Moga ianya kembali ke asal. Insya Allah...

    ReplyDelete
  4. I must say it is very well written; the blog held all the precise information about the mobile application development company

    ReplyDelete
  5. virtual edge. many events have decided to shift to virtual and This comes as no surprise also particularly considering that over 90% of event marketers are planning on investing heavily on digital experiences in the future and If you’re looking for more information about virtual events. thank you letter title and example of thank you message

    ReplyDelete

For coming and comment, thank u ♥ ;)

© Yatie Owner