Cinderella Ever Fever Love Story!

19 March 2015

hi hi fellos. nampak tak keterujaan membina dekat situ? :) nak bagitau korang yang aku da pergi tonton wayang cinderella ni dekat panggung tadi.

giler engko tak best. best giler kot.

Cinderella Ever Fever Love Story!

memandangkan aku memang ever damn love dengan cerita-cerita disneyland ni, dari kecik hingusan till da nikah kawen. umur da masuk 31 tahun pun still masih minat giler. tak kisahlah suami nak kata apa pun. normal. perempuan kan? hehe. memang patutlah pergi tonton cinderella atau cerita yang sama waktu dengannya kan. such like frozen, elsa anna tu. satu kerugian kot kalau tak tonton. wajib tontonlah orang kata.

ok, as korang tahu, cinderella story ni bukan lagi satu cerita yang baru sekarang korang nak pergi search dekat google apa sinopsis dan jalan cerita, triller bagai ke apa kan. sebab, we know and as i know, bebudak perempuan i'm pretty sure membesar dengan cerita-cerita disneyland yang satu ni. that why i say, tak tengok memang satu kerugian. base on tontonan aku pun, before this ada juga few movie cinderella yang diulang-ulang, tapi seriously, tak sama dengan yang satu ni.

kenapa aku cakap tak sama? ar yang tu korang kena cari la movie-movie yang make it cerita cinderella versi lain dari yang lain. ;) berlambak kot rasanya.

tapi versi cinderella yang ni, memang totally aku memang ever damn jatuh cinta la.


Cinderella Ever Fever Love Story!

citer dia memang sama dengan citer ala-ala kartun tu. their kostum. kereta kuda. tetikus. burung-burung. labu. pari-pari si cinderella. baju dia yang bertukar dari buruk ke lawa tu. awesome giler. kasut dia yang berubah ke kaca. memang gojes wei. istana yang memang akan buat korang tertanya-tanya how lawanya istana si putera tu. and yes, how charming si putera. termasuklah lakonan mak tiri plus adik-beradik tiri si cinderella. totally, citer dia memang sama dengan citer ala-ala kartun. tapi mungkin ada sedikit perbedaan, if aku tersalahlah kan. tapi yes. aku memang syorkan gegurl yang membesar dengan true love story cinderella ni, korang wajib tonton ;) haha.

Cinderella Ever Fever Love Story!

mak tiri and adik-adik tiri

Cinderella Ever Fever Love Story!

si ibu pari-pari :)
scene nak tukar dress

Cinderella Ever Fever Love Story!

ni masa pertukaran baju dari buruk ke cantik one of course.
awat tak pink! hehe

Cinderella Ever Fever Love Story!

kasut pun bertukar

Cinderella Ever Fever Love Story!

ni gambar masa cinderella nak masuk dewan tari menari

Cinderella Ever Fever Love Story!

and their meet :D

Cinderella Ever Fever Love Story!

yes. semua orang terpesona.
terpegun tengok si charming and the gojes cinderella menari. :D

Cinderella Ever Fever Love Story!

ni masa cinderella terkejar-kejar nak balik sebab jam da dekat 12.00 tengahmalam

Cinderella Ever Fever Love Story!

yes. of courselah berbahagia selamanya kan :)

ar. tu je la aku share kan dekat korang. yang belum tengok, kena pergi tengok. sikit masa lagi nak donlod movie ni. salah satu koleksi movie yang wajib ada dalam smartphone. hehe.

toodles!

Post a Comment

For coming and comment, thank u ♥ ;)

© Yatie Owner