iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger

30 December 2014

Assalamualaikum. Hi.

Iphone 12 Gajet Impian Setiap Blogger? Belum ada. Haha. Ni kalau denaihati anjurkan contest berkaitan iphone lagi, memang i lah kot salah seorang calon blogger ke hadapan. Haha. How i miss the time contest iphone 5s before berlangsung. Sampai ke subuh i cari line internet. Haha. Masa tu, Ya Allah, thanks to abang nong sebab the old pc abang nong berfungsi dengan baik. Haha. How time flies!
 
Updating artikel: 23.10.2020
 

iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger

 
Thank god, akhirnya denaihati keluarkan lagi contest iphone. Last i follow tahun 2012,  Contest iPhone 5 Gadget Impian, masa tu Alhamdulillah menang dua kategori, dapatlah RM300 for dua kategori. Kini, Contest Iphone 5s Gajet Impian Setiap Blogger? Bismillahirrahmanirrahim. Cepat join! Haha.

iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger

Sesuai dengan tagline blog Denaihati.com, iaitu "Hidupkan Untuk Memberi", Alhamdulillah, dengan berbesar hatinya denaihati memberi peluang kepada tiga orang peserta untuk memenangi bukan sebiji iphone 5s, malah, tiga iphone 5s untuk dimenangi.
 
iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger
 
Rasanya semua tahu smartphone keluaran Apple memang berprestij tinggi. Spec yang tip top, tidak mengecewakan dan sentiasa maju ke hadapan. For me, the spesifikasi yang ada dekat mana-mana siri iphone, memang impian setiap blogger. Apa lagi jika blogger itu seorang yang aktif bergambar, merakam video dan membuat editing. So, memang tak salahlah iPhone 5s yang ditawarkan memang menjadi gajet impian setiap blogger.

Tak Kenal Maka Tak Cinta

For now, i masih setia dengan kefungsian smartphone Android yang ada. Tapi, tidak bermakna i ambil mudah dengan iPhone. No. Tak kenal makanya tak cinta kan. I ada baca, explore juga regard iPhone. Namun ya, kalau menang, Alhamdulillah. Kalau tidak, sila penuhi lagi tabung ayam. Haha.

Kamera
 
iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger

Kualiti kamera Apple iPhone 5s vs Asus Fonepad 7 i

So? Benarlah pepatah katanya asal memilih menang memakai. Lepas ni tak perlu usung kamera canon pinky i ke sana dan ke sini. Doakan je lah i menang ya. Haha.
 
Aplikasi

IOS 7, upgradable to iOS 7.1.2, planned upgrade to iOS 8 (sumber: gsmarena), mengakses data dengan cepat, why not iphone ni impian blogger? ;)
 
Saiz

Saiz iPhone 5s ni just nice. Kecik pun kecik, nipis pun nipis. So dia just nice untuk para kaum hawa. Maaf, para adam di luar sana. Haha.
 
Kepuasan Diri Sendiri

InshaAllah menang, then i have to mention kepuasan diri sendiri sebab menang atas usaha untuk menang. Namun jika tidak, tidak mengapa. Yang penting, i dah usaha sebaik mungkin. Ya, doakan i menang ya. Haha.
 
Contest iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger

Alhamdulillah, i dah start dengan tugasan pertama Contest iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger. More task will comeouts. Tak sabar pula. Haha.
 
By the way, Ingin turut serta Contest ini? Boleh sahaja. Jemput ziarah blog Denaihati Tiga iPhone 5s Untuk Dimiliki.
Man Jadda Wa Jada –
Sesiapa Yang Bersungguh Pasti Dapat!
Contest iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger ini dianjurkan oleh Denaihati.com bersama para penaja yang hensem-hensem belaka, tetapi tidak lawan AbangEnsem kat situ dan juga para penaja jelitawan terutamanya sis AkmaOmar bersama geng-geng bas sekolah mereka iaitu;

Penaja Utama
 
Penaja Individu

http://www.ombakcreatives.com
http://ejamothman.com
http://www.eridy.com
http://www.hilalazmi.com
http://www.eizil.com
http://www.asamboi.my
http://www.diarymama.com
http://pendekarberkuda.org
http://www.saji.my
http://abangensem.com
http://www.enveeus.com
http://www.pakarniaga.com
http://anarm.net
http://www.daddydee.net
http://www.sunshinekelly.com
http://sweetkurma.com
http://awn.my
http://mawarmerah2008.com
http://www.blogieta.com
http://www.broframestone.com
http://www.akmaomar.com
http://khairilmazri.com
http://wowberita.org/
Japan Budget Trip

Arwah Syuhada Baharudin, blog http://www.syuhada1981.com atau blog http://syuhadabaharudin.com, juga adalah salah seorang penaja contest iPhone 5 Gajet Impian Setiap Blogger ini. Mari sama-sama sedekahkan Al Fatihah untuk arwah dan semoga tajaan ini menjadi sedekah yang terima oleh ALLAH.

Love,
YatieOwner

8 comments

  1. Replies
    1. Ok², cepat, jom kita kumpul earning nuffy bebanyak. Manatahu boleh beli iphone sebijik kan :D

      Delete
  2. ala tak sempat baru nak join hehe. Gud luck yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks awak ;)
      Ok, tak pe. Lepas ni blh join kot segmen dr denaihati. Memandangkan denaihati memang rajin buat segmen sama :)

      Delete
  3. Replies
    1. haha. saya bukan setakat melompat kot. hehe.
      memang gumbira tahap dewa kot :D
      doakan saya ya :)

      Delete
  4. Replies
    1. tak tahulah rara. PG pun menanti T_T
      denaihati pun boleh kita nampak, bz kan :)

      Delete

For coming and comment, thank u ♥ ;)

© Yatie Owner