Keputusan Cabaran iPhone 5s by Denaihati

11 March 2015

Assalamualaikum hallo fellas!

Anyone yang masih ingat contest iPHONE 5S yang pernah i join pada tahun lalu? Yup. Nak bagitau yang contest tersebut telah pun tamat dan keputusan telah pun diumumkan dalam blog penganjur denaihati pada 06 februari 2015 (birthday i. haha).

Keputusan Cabaran iPhone 5s by Denaihati

Syukur alhamdulillah. Even tak menang hadiah utama iaitu iPhone 5s. Tapi, berjaya lah menang hadiah wang tunai RM500 dalam kategori cabaran komen terbanyak. Haha. Sapa nak bagi kan? Kebetulan pula date birthday girl disitu, macam nak bagitau satu dunia! Haha.

InshaAllah. Cabaran iPhone 6 kata denaihati, inshaAllah, akan bakal menyusul. Okey! kita tunggu :D

Pemenang Cabaran Kuiz
  1. Rosni Emilinda Mat Yamin (RM100)
  2. Mama Izz Zara (RM100)
  3. Uprofits (RM100)
  4. Azhafizah (RM100)
  5. Cikgu Naman (RM100)
  6. Onlajer (RM50)
  7. Rarazack (RM50)
  8. Zazazehra (RM50)
  9. Blurr4evablurr (RM50)
  10. Wawaabdulhadi (RM50)
Pemenang Cabaran Komen Terbanyak
  1. Mysatie (RM500) - sob~ DH salah taip nama i . tak pe :P
  2. Nikkhazami (RM400)
  3. Sally Yatie (RM300)
  4. Blurr4evablurr (RM200)
  5. Vander Good (RM100)
  6. UpProfits (RM50)
  7. Kisah Si Dairy (RM50)
  8. JMR23 (RM50)
  9. Sensasi2020 (RM50)
  10. Qtiechan (RM50)
Setelah membuat penilaian dari semua tugasan yang telah diberi kepada peserta cabaran iPhone 5s berikut adalah pemenang iPHONE 5S (tidak mengikut ranking). Keputusan adalah muktamat.
    Nikkhazami.blogspot.com
    Hpmurah2u.com
    Jmr23.com
    Bloggerlelaki.com
    Sensasi2020.com
      Last but not least, Ucapan thanks so much juga kepada para penganjur contest cabaran iphone 5s denaihati. semoga kerjasama terus menerus diberikan antara kedua belah pihak :)
        http://amariman.com
        http://www.ombakcreatives.com
        http://ejamothman.com
        http://www.eridy.com
        http://www.hilalazmi.com
        http://www.eizil.com
        http://www.asamboi.my
        http://www.diarymama.com
        http://pendekarberkuda.org
        http://www.saji.my
        http://abangensem.com
        http://www.enveeus.com
        http://www.pakarniaga.com
        http://anarm.net
        http://www.daddydee.net
        http://www.sunshinekelly.com
        http://sweetkurma.com
        http://awn.my
        http://mawarmerah2008.com
        http://www.blogieta.com
        http://www.broframestone.com
        http://www.akmaomar.com
        http://khairilmazri.com
        http://wowberita.org/
        Japan Budget Trip
          Toodles!

          2 comments

          1. Tahniah kak... dapat rm500 tu...
            tak apa, nnti kita cuba untuk cabaran iphone 6 pulak ye.. :D

            ReplyDelete
            Replies
            1. terima kasih syg :)
              inshaAllah. kita jumpa di cabaran tu nanti. InshaAllah :)

              Delete

          For coming and comment, thank u ♥ ;)

          © Yatie Owner