Tempahan Tukar Header Blog | Tukar Header Blog Lagi

| on
Monday, February 19, 2018
Tempahan Tukar Header Blog | Tukar Header Blog Lagi | Assalamualaikum. Hollas fellas. I tukar header lagi. Kali ni juga seperti biasa i guna khidmat fiza, pemilik blog Sihati Merah Jambu Azhafizah.Com. Hasil kerja tangan fiza memang tak pernah mengecewakan as i can see. Korang, patut cuba menempah tau. Sangat puas hati. Fiza pun jenis yang sangat teliti. Dia akan pastikan kita berpuas hati dengan apa yang kita nak, sebelum submit hasil kerja fiza dekat client. Serius. Sangat recommended untuk korang yang nak tukar header blog mahupun tukar template blog yang jenis ready made template.

Header Blog Yatie Owner
 

Menarik tentang header blog i. Sudah pasti mengekalkan nama blog i juga. Dan best is, ada icon love dan crown disitu. InshAllah, i akan kekalkan dua icon tu sebab, its like i'm the drama queen la sangat. Not the princess one. Hahaha. 

Simple but smart. Orang kata simple thing adalah benda yang menjadi ingatan orang. I love that if orang kenal blog i, orang akan ingat i punya header blog. Oh that one header dia tu. I know that blogger. Sabahan blogger, minta puji nak jadi drama queen. Kan. Hahaha. Ok, header simple dan mudah orang ingat. Thats the point. Tak de benda nak drama queen ke apa. 

So, itu je la nak cakap pasal header baru blog i. Do please contact fiza dekat link i share kat bawah ni ya. Nak tengok hasil tangan fiza, i letak instagram fiza juga. Upah pun sangat berpatutan tau. Later i share. Ada satu benda lagi i order daripada fiza. Stay tuned :)

Blog Fiza : Azhafizah.com
Instagram Fiza Art Work : Azhafizahnetwork

YatieOwner
6 comments on "Tempahan Tukar Header Blog | Tukar Header Blog Lagi"

terima kasih komen ❤
komen anda sangat PG hargai! ;)

Custom Post Signature

Custom Post  Signature