Bonding With Sabahan Blogger | Selamat Bertugas Eca!

17 October 2017

Assalamualaikum fellas.

Last few weeks, sempat bonding dengan mereka-mereka ini. Itu pun kebetulan dan tidak dirancang (boleh macam tu? boleh je. haha). Kiranya makan-makan dan celebrate last day dengan eca sebelum beliau melaporkan diri bertugas sebagai seorang cikgu di SMK. Tagasan, Semporna, Sabah. Alhamdulillah. Happy for u ca.

How i Meet Them? Boleh baca kat sini Bonding With Our Sabahan Blogger :) 

Biar gambar berbicara ;)

Bonding With Sabahan Blogger | Selamat Bertugas Echa!
 dengan beberapa kali punya percubaan mencari angle pose disitu ;D

Bonding With Sabahan Blogger | Selamat Bertugas Echa!
habis makan-makan. Selfie lagi :)

Bonding With Sabahan Blogger | Selamat Bertugas Echa!
Selfie jak lagi. ndak juga kena marah tu ;D

Bonding With Sabahan Blogger | Selamat Bertugas Echa!
selesai. jom balik! ;D

Jun-Zie | Eca | Nat [nnizati.blogspot.com] | Mini Me | Liza

So, itu je la nak update. Wei rindu korang sudah :)
Selamat bertugas cikgu eca!

Xoxo
Love Korang.

10 comments

  1. Comel-comel semuanya.. Seronok tengok you guys berbonding..

    ReplyDelete
  2. Bestnya selalu gather dengan kengkawan blogger.

    ReplyDelete
  3. Bestnya jumpa rakan blogger :) Cantik-cantik semuanya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. ada masa bolehlah bonding macam ni. kadang tak ngam masa, tunda dan tunda. tapi memang best. kadang da macam kenal lama, sedangkan baru je berkenalan :D

      Delete
  4. next bonding time bila ? weewwww hehe

    ReplyDelete

For coming and comment, thank u ya ♥ ;)

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner