Bonding With Sabahan Blogger | Selamat Bertugas Eca!

| on
Tuesday, October 17, 2017
Assalamualaikum fellas. Last few weeks, sempat bonding dengan mereka. Itu pun secara kebetulan dan tidak dirancang (boleh macam tu? hahaha). Whatsapp dalam group asking sapa free dan tak free dan memang paksaan pun, tak free memang kena free kan diri. Muahaha! Kira makan-makan dan celebrate last dengan Eca sebelum beliau melaporkan diri bertugas sebagai seorang pendidik di SMK. Tagasan, Semporna, Sabah. 

How i Meet Them? Boleh baca kat sini Bonding With Our Sabahan Blogger :) 

Our aktiviti tak banyak. Meet, sembang, makan, selfie dan balik. Tapi, dalam aktiviti tu, kalau alif satar ada kat restoran beliau, memang sah-sah kot kitaorang kena halau. Sembang memang tak ingat dunia. Belum lagi masuk selfie. Selfie je da berapa banyak kali pose. Wajah tak de nur je padam. Selfie balik. Tudung tak ngam posisi sanggup tukar. kan jun? hahaha. Nasiblah yang diraikan ok je. Muahaha. Belum lagi tahap cari angle yang sesuai. :D

Let gambar berbicara gais. 

Bonding With Sabahan Blogger | Selamat Bertugas Echa!
 Sebelum makan-makan. Tunggu makanan sampai. Muahaha :D
berapa kali punya percubaan untuk cari angle pose yang lawa. kekeke

Bonding With Sabahan Blogger | Selamat Bertugas Echa!
Sudah habis makan-makan. Selfie lagi :)

Bonding With Sabahan Blogger | Selamat Bertugas Echa!
Selfie jak lagi. My iphone 5 hampir jatuh :D

Bonding With Sabahan Blogger | Selamat Bertugas Echa!
Kejadian sebelum balik. Hujan lebat waktu ni. Handphone jun hampir jatuh :D

Jun-Zie | Eca | Nat | Mini Me | Liza

So, itu je la nak update. Wei rindu korang sudah :)
Selamat bertugas cikgu eca!

Xoxo
Love Korang
8 comments on "Bonding With Sabahan Blogger | Selamat Bertugas Eca!"
  1. Comel-comel semuanya.. Seronok tengok you guys berbonding..

    ReplyDelete
  2. Bestnya selalu gather dengan kengkawan blogger.

    ReplyDelete
  3. Bestnya jumpa rakan blogger :) Cantik-cantik semuanya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. ada masa bolehlah bonding macam ni. kadang tak ngam masa, tunda dan tunda. tapi memang best. kadang da macam kenal lama, sedangkan baru je berkenalan :D

      Delete

terima kasih komen ❤
komen anda sangat PG hargai! ;)

Custom Post Signature

Custom Post  Signature