Bonding With Our Sabahan Blogger

| on
Friday, May 12, 2017
Assalamualaikum fellas. Fuh. Tajuk bukan main. Sabahan Blogger kot. Tu dia, nak share hari tu. Cerita throwback la ni. I pergi cover event ni, perasmian agensi pelancongan yang baru dibuka dekat kota kinabalu sabah la of course kan. I cerita sedikit tentang agensi pelancongan ni. Agensi pelancongan fully cover pakej-pakej umrah dan juga pakej-pakej pelancongan yang lain. Yang best is tentang agensi pelancongan ni, depa menjaga kita punya ni tau, macam orang islam kan, solat 5 waktu dijaga. Kiranya if korang melancong dan singgahlah mana-mana dan da masuk waktu, dan waktu solat kenalah didahulukan. Best kan? Maknanya tak la kena qada ke apa ke kan. InshaALLAH terjaga. Ok, lain-lain boleh PM i kat tepi sikit untuk pakej-pakej percutian yang terbaik ni. Hehe.

Sabahan Blogger

Ok, dan dan tu dia. Ni pun cerita i kebetulan sahaja. I sempat masuk group whatsapp sabahan blogger dan i PM tepi si eca (pakai spek mata tu) untuk join cover this event sehari sebelum. Of courselah eca balas segera. Hehe. Thank you eca. Dan after event terus eca bawa lepak kak kiah cafe, kat putatan juga. Nak tahu view kak kiah cafe tu, pergi masuk blog Jun-zie ni.

Sabahan Blogger

Sabahan Blogger Bonding

Tak kenal makanya tak cinta kan. I honest memang tak suka pergi event-event macam ni tau. Nak bagi i review ke apa ke pasal event or any products, i lebih suka duduk diam-diam. Email i and diskus kat email or whatsapp or wechat then i review. But this time, omaigad! I turun padang kot. Kali pertama. Hahaha. Then meet the sabahan blogger. For first time, memang segan nak tegur. Malu kot. But then mari duduk satu bumbung, uyooo. Macam sudah kenal lama bah gia. Hahaha.

Sabahan Blogger

Thank you eca aka the cikgu tuition (sila pm if nak deal eca as korang punya guru tuition ya), thank u nat the student U, thank u liza the Personal Assistant (hehe), thank u jun the orang kaya (amin jun). Malu pula i nak duduk sama meja dengan korang. I blogger tepi jalan kaki lima sinsuran je. Hahaha. Hopely, our relationship tak terhenti sampai di majlis kita cover hari tu sahaja tau. Jangan main-main, kitaorang da ada group Girlfriend! Muahaha.
Whatsapp Sabahan Blogger

Ok, ni nak kongsikan terus, any blogger sabah yang nak join group for sabahan blogger, boleh PM i tepi sikit juga, nanti i selitkan number korang dalam group. Lepas ni boleh borak-borak. Depa blogger sabah aktif dalam tu. Jangan tak tahu, Uzu blogger retis femes amos empunya blog kisahemasputih tu pun ada dalam tu tau. Dia sweet sangat. Manalah tahu nanti uzu kawen, kita boleh pergi ramai-ramai kan? Ok cepat PM!!! :)

Xoxo.
love Korang!
13 comments on "Bonding With Our Sabahan Blogger"
  1. aww bestnya! teringin nak jumpa kawan2 blog hihi

    Lenne Zulkiflly Blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. Jom ;)
      Thank u singgah blog PG ;)

      Delete
  2. Seronoknya dpt lepak2 bersama rakan2 blogger yg lain....
    Kalau cenggini, perlu buat minum sepetang bersama blogger sabahan ni kan Yatie..boleh kita kenal2 semua.
    Cheers.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan. kena arrange betul-betul ni kalau nak make it happen. wa bestnya :)

      Delete
  3. Aminnn! Wahahhaha. Sama2 la kita ni blogger picisan ja ni beb. Sa sbelah milimewa. Mntau nnti tjumpa wahahaha. Insyallah ble kita up kita pnya level plahan2.. muaah ciked😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Sebelah milimewa arrr. Bah berjumpa kita di tengah-tengah antara itu milimewa sama centre point :D

      Delete
  4. bestnya gathering sesama. tak pernah lagi try

    ReplyDelete
  5. bestnya..bah sy balik sabah boleh kita jumpa2 nie..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah boleh. Kita roger-roger dengan sabahan blogger dalam whatsapp :)

      Delete
    2. Boleh..nie no wasap sy 012-2566541

      Delete
  6. Cantik2 juga sabahan blogger ni <3 kirim salam semuanya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Ok, inshaAllah akan disampaikan :)

      Delete

terima kasih komen ❤
komen anda sangat PG hargai! ;)

Custom Post Signature

Custom Post  Signature