Bonding With Our Sabahan Blogger

12 May 2017

Assalamualaikum fellas.

Major throwback to my early first time terjebak dalam aktiviti sosial Sabahan Blogger. Thank to eca a lot yang bring me to the group. Sabahan Blogger Whatsapp. Starting for there i meet lot of Sabahan Blogger members. Gilak engko. I punyalah kecik sendiri-sendiri before, then after all meet them, rasa macam. Wa masih belum cukup hebat nak compare the others. Hahaha. Major throwback. Biar gambar berbicara.

Sabahan Blogger
Ni cerita kebetulan sahaja. Masuk group whatsapp sabahan blogger hari tu, dan i PM tepi si eca (pakai spek mata tu) untuk join cover satu event sehari sebelum. Of courselah eca balas segera. Hehe. Thank you eca. Dan after event terus eca bawa lepak kak kiah cafe, kat putatan juga. Nak tahu view kak kiah cafe tu, pergi masuk blog Jun-zie ni.

Sabahan Blogger

Sabahan Blogger Bonding
Kali pertama. Hahaha. Then meet the sabahan blogger. For first time, memang segan nak tegur. Malu kot. But then mari duduk satu bumbung, uyooo. Macam sudah kenal lama bah gia. Hahaha.

Sabahan Blogger

Thank you eca aka the cikgu tuition (sila pm if nak deal eca as korang punya guru tuition ya), thank u nat the student U, thank u liza the Setiausaha (hehe), thank u jun the orang kaya (amin jun). Malu pula i nak duduk sama meja dengan korang. I blogger tepi jalan kaki lima sinsuran je. Hahaha.
Whatsapp Sabahan Blogger

Ok, ni nak kongsikan terus, any blogger sabah yang nak join group for sabahan blogger, boleh PM i tepi sikit juga, nanti i selitkan number korang dalam group. Lepas ni boleh borak-borak. Depa blogger sabah aktif dalam tu. Jangan tak tahu, Uzu blogger retis femes amos empunya blog kisahemasputih tu pun ada dalam tu tau. Dia sweet sangat.

Xoxo.
love Korang!

11 comments

  1. aww bestnya! teringin nak jumpa kawan2 blog hihi

    Lenne Zulkiflly Blog

    ReplyDelete
  2. Seronoknya dpt lepak2 bersama rakan2 blogger yg lain....
    Kalau cenggini, perlu buat minum sepetang bersama blogger sabahan ni kan Yatie..boleh kita kenal2 semua.
    Cheers.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan. kena arrange betul-betul ni kalau nak make it happen. wa bestnya :)

      Delete
  3. Aminnn! Wahahhaha. Sama2 la kita ni blogger picisan ja ni beb. Sa sbelah milimewa. Mntau nnti tjumpa wahahaha. Insyallah ble kita up kita pnya level plahan2.. muaah ciked😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Sebelah milimewa arrr. Bah berjumpa kita di tengah-tengah antara itu milimewa sama centre point :D

      Delete
  4. bestnya gathering sesama. tak pernah lagi try

    ReplyDelete
  5. bestnya..bah sy balik sabah boleh kita jumpa2 nie..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah boleh. Kita roger-roger dengan sabahan blogger dalam whatsapp :)

      Delete
    2. Boleh..nie no wasap sy 012-2566541

      Delete

For coming and comment, thank u ya ♥ ;)

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner