Dapatkan Casing daripada Yorwhy

14 October 2020

Assalamulaikum fellas. Dah lama kot tak update perihal diri sendiri. Ada orang rindu tak? Haha. Alhamdulillah sihat, who asking. Syukur. Moga korang pun sihat walafiat hendaknya. Please take care ur self, since perintah kawalan covid 19 masih berlangsung. Moga saja kita patuhi perintah kawalan pergerakan, inshaAllah doa-doa kita for covid 19 hilang, akan lenyap. InshaAllah.

Casing daripada YORWHY


yup. its me the yatie owner! :D


Ya ya, nak share. Casing i daripada YORWHY. Sumpah cantik, dan yang bestnya is, belakang casing tu follow betul-betul i punya header blog. Nice is it? Haha. Ok, bagi sesiapa yang berminat nak buat casing ikut header blog korang tu, bolehlah tempah dekat YORWHY. Klik, i share link. Jangan risau, the bungkusan sangat selamat. Happy order! Bukan artikel berbayar tau. Haha.

Lots of love here!
YatieOwner

9 comments

  1. inilah ne ak mau buatttttttt..tapi malas btl cri ig yg buat ne.hahahaa

    thanks share babe!

    ReplyDelete
    Replies
    1. muahahaha. ok babe, kemon!
      but, nda sure kalau ada untuk android sd.
      for now, only iphone.

      Delete
  2. cantik! menarik ni boleh custom made casing belakang tu.

    ReplyDelete
  3. heheh cantik saya order dari shopee je. alhamdulillah dah sampai pun

    ReplyDelete
  4. Wah! cantiknya casing fon leh custom made letak header blog:)

    ReplyDelete

For coming and comment, thank u ya ♥ ;)

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner