Segmen Bloglist Blogbabyshambles

11 April 2020

Assalamualaikum fellas. Itu dia, since lama tak menjoinkan blog ni dengan mana-mana segmen bloglist ke giveaway or contest, ni nak join untuk kesekian kalinya. Haha. Moga rajinlah lepas ni nak join mana-mana bloglist kan.

cara menaikkan trafik blog
Sumber google


Info Menaikkan Trafik Blog

Suka untuk i share satu info, bloglist juga boleh menaikkan trafik blog.
Berbalik dengan Segmen Bloglist Blogbabyshambles. Nak terbelit menyebutnya. Haha. Segmen akan berlangsung sehingga 15 April 2020, pukul 6 petang. 17 April 2020 nanti keputusan akan diumumkan pula. Those yang follow, selama sebulan akan duduk dalam bloglist tuan segmen. So apa lagi jom follow. Syarat penyertaan pun senang. Klik Banner for join.

segmen bloglist blogbabyshambles

Syarat Penyertaan Segmen Bloglist Blogbabyshambles:

1. Follow blog ni pada yang belum follow di Blogbabyshambles. Nanti CikAin akan followback

2. Like Page Facebook BirdNest Essence

3. Like Page Facebook Klubna Laleh

4. Follow Instagram @orangekecik

5. Buat satu entri ringkas yang bertajuk 'Segmen Bloglist Blogbabyshambles'.
Masukkan banner, di atas dalam entri tersebut, kemudian linkkan ke entri ini.

6. Lepas tu, tinggalkan link entri korang di ruangan komen. Jangan lupa sertakan sekali username ig korang. CikAin nak followback!

7. Siap :)

Simplenya syarat. Ok, i dah follow semua. Yang lain, jemput follow sekali ye. Selamat bersegmen bloglist semua :)

Lots of Love here!
YatieOwner

18 comments

  1. Wahhh bestnya join2 segmen. Dapat kuatkan lagi ikatan silaturrahim dalam kalangan bloggers.

    ReplyDelete
  2. Satu program sharing yang bagus utk bloggers. Nanti akan cek it out bila free. #nokomen

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen-segman Tie...kadang post segmen pun salah satu naikkan trafik..

    ReplyDelete
  4. Oh baguslah mcmni.. Nnt za follow yg blog tu tapi za dah buat blog sis yatie as my bloglist lama dah.. Hahahhah

    ReplyDelete
  5. Can I join your blog list too? How can I join? What are the criteria ?

    ReplyDelete
  6. Wah. Mcm menarik join segment ni. Tak buat2 lagi bloglist ni. Nak follow jgk la

    ReplyDelete
  7. tak pernah join segmen. nak join tapi syaratnya follow di ig. malangnya saya takda ig 😂

    ReplyDelete
  8. Dulu mommy selalu join segment/bloglist mcm ni. Sambil support kawan-kawan. Best tau Boleh kenal2 sekali.

    ReplyDelete
  9. Best jugak kalau join segment bloglist nie...nanti.insyallah ada masa k mid join

    ReplyDelete
  10. Belum join lagi segmen ni. Nanti nak join juga lah. Rugi kalau tak join segmen bliglist ni kan.

    ReplyDelete
  11. Kak pun blm pernah join lg mana2 bliglist takut xdemasa plk tp baguslah utk naikkkan trafik msg2

    ReplyDelete
  12. Bagus aktiviti sebegini - mengeratkan Virtual silaturrahim dan sekaligus memeriahkan jaringan sesama blogger kan.

    ReplyDelete
  13. Good effort. Good luck semua blogger yang boleh join. Semoga dapat bantu naikkan trafik sesama kita.

    ReplyDelete
  14. Elok aktiviti macm ni.lama dah tak join..bloglist ni boleh kenal natara satu sama lain..boleh tambah engegment

    ReplyDelete

For coming and comment, thank u ya ♥ ;)

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner