These Western Foods in KL will Rock Your Day

10 March 2020

Assalamualaikum. HaLO fellas!

i honest dah lama tak mai Kuala Lumpur, Malaysia! miss so much western food dekat KL. Terutamanya ayam 4 fingers. bila nak buka dekat sabah wei? sobsob! Ok, oleh itu. Lemme sharing with u gais, 5 foods yang i memang suka makan bila turun KL and for sure is memang senang nak jumpa lah. KL kot kan. Malaysian people without food. Oh no!

1. Fish and Chips

These Western Foods in KL will Rock Your Day

Fish and Chips, either pegi mana sekali pun, rasanya little bit tetap sama kan. But this, u gais have to try. Munching Mob, modern looking cafe located in Bukit Jalil. I suka fish and chips, sebab senang dan mudah nak hadam, plus penyediaannya yang segera. Perah dengan lemon kat situ, pergh! Jangan harap i nak share dengan korang even segigit. Haha.

2. Spaghetti

These Western Foods in KL will Rock Your Day

Spaghetti, any spaghetti pun i suka makan. I suka taburan dengan chesse sikit. Rasa tomato pun sedap.

3. Lasagna

These Western Foods in KL will Rock Your Day


I peminat lasagna. Terus rasa nak lari pegi Secret Receipe. Haha. Makan ni tengah-tengah panas, terasa amat sedap chesse kat situ. Jangan cakap i tak pandang kiri kanan masa tarik chesse tu meleleh. Haha.

4. Steaks

These Western Foods in KL will Rock Your Day

Honest! i is steaks lover tapi tak lah sangat nak ambik. Ntah buat gemuk ke tak, i love the sos black pepper.

5. Burger

These Western Foods in KL will Rock Your Day
Malaysian people number one favourite foods i think. Mana-mana pun boleh dapat burger kan. Sekarang ni kalau dapat burger, hurm kenyang juga. Tengok gambar makanan dekat atas tu je pun dah buat lapar. Apa lagi nampak burger seketul sekarang ni. Haha.

Easy with Food Panda

Ok fellas! That the 5 foods yang boleh katakan senang nak dapat dekat Kuala Lumpur, Malaysia, your home town. But sekarang, lagi senang dan mudah nak dapatkan, which is, just order menggunakan Food Panda. Senang pantas mudah. Tak payah nak bersesak hadap jammed and u have to berbaris lagi. Apa yang perlu u gais buat is cuma klik di pautan ini Western Food Delivery dan tempahlah makanan kegemaran korang sekarang!

These Western Foods in KL will Rock Your Day

Selamat menjamu selera semua!

Lots of love here!
YatieOwner

5 comments

  1. nampak sedap sedap belaka... best kan cmni,. x yah susah payah.. order online je :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul. kalau ada yang menyenangkan, kenapa tak menggunakannya kan? ;)

      Delete
  2. Replies
    1. sedap kan. time-time begini yang payah nak cari makanan. food panda is the best choice! tapi. ;(

      Delete
  3. Sedapnya.terus rasa nak order semuanya

    ReplyDelete

Hallo kamu ;)

For coming and comment, thank u ya ♥ ;)

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner