Fasa Pembayaran Bantuan Sara Hidup 2020 : 20 Januari 2020

08 January 2020

Assalamualaikum fellas. Alhamdulillah. Orang kata, rezeki jangan ditolak. Kan? Haha. So, rasanya fasa pertama ni tak perlu nak buat semakan kot kan? Apa yang i baca dari berita-berita yang di kongsikan dekat media, fasa pertama ni akan dibayar secara terus menerus pada 20 Januari 2020, dan selepas itu, semakan atau kemaskini permohonan seterusnya, kenalah buat. I tak buat apa-apa perubahan lagi. Tunggu kemasukan fasa pertama masuk je lah. Nanti baru buat perubahan ke apa ke kalau ada nak ubah apa-apa

Fasa Pembayaran Bantuan Sara Hidup 2020 : 20 Januari 2020

Apa pun, semakan boleh dibuat dekat sini: https://bsh.hasil.gov.my/Default.aspx

YatieOwner

4 comments

Hi, Awak ;)

Yup. Thanks for coming by on my blog and comment on my article too ya.

And. Ya, sorry to say, i will deleted any comment yang tidak menjurus kepada article i kot.
For our safety and SPAM on my blog juga tau ;D

Thanks with ♥ ;)

Latest on Instagram

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner