Rayuan BSH 2020 - Rayuan Bantuan Sara Hidup Bagi Tahun 2020

| on
Monday, August 26, 2019
Assalamualaikum, hallo.

ya betul. i pun tengah cari benda yang sama. rayuan bsh 2020. rayuan bantuan sara hidup bagi tahun 2020.

Rayuan BSH 2020 - Rayuan Bantuan Sara Hidup Bagi Tahun 2020

nak dijadikan cerita, my sister in law petang tadi semak dia punya pangkalan data BSH 2019 while rabu nanti, 28 Ogos 2019, BSH 2019 telah mula dikreditkan dekat account masing-masing yang layak. kan? (alhamdulillah, i layak :D)

so. bila semak the pangkalan BSH 2019 pula, status TIDAK LULUS.

sebab?

ya. ni lah i nak cakap.

cannot remember bila my SIL pegi buat rayuan untuk kali kedua for their BSH 2019. then bila hantar the borang rayuan dekat UTC, the pekerja kaunter SAY IT, the borang OK SUDAH. but, i didt know if dia cakap itu borang ok full atau ok memenuhi syarat. mungkin BOTH, SIL and the pekerja tidak perasan. i mean, my SIL hantar dan yakin saja dengan pekerja say its OK DONE.

bila check tadi petang.

TIDAK LULUS.

sebab?

"STATUS PERKAHWINAN PERLU PENGESAHAN"

omgeee.

so. korang rasa? haha.

either my Sil tidak baca betul-betul the borang sebelum submit, atau the pekerja tidak alert on that borang.

so korang yang dah semak pangkalan data BSH 2019 korang dan TIDAK LULUS, mungkin disebabkan benda lain, jangan risau. KITA CUBA TAHUN DEPAN OK :)

so. itu je la i nak update. bila ada tarikh rayuan bsh 2020, rayuan bantuan sara hidup 2020, i update this artikel okey!

Toodles!
3 comments on "Rayuan BSH 2020 - Rayuan Bantuan Sara Hidup Bagi Tahun 2020"

terima kasih komen ❤

Custom Post Signature

Custom Post  Signature