Weekend Barbecue Dinner Buffet at Tangerin, The Palace Hotel Kota Kinabalu

19 July 2019

Assalamualaikum fellos,

Setelah sekian lama tidak meng update kan diri dekat blog. How life korang? anyone miss me? Haha. Ok, tak nak cakap banyak, let me sharing base on i punya tajuk atas itu. 

Weekend Barbecue Dinner Buffet at The Palace Hotel Kota Kinabalu

Makan malam, barbecue dekat Restaurant Tangerin, di The Palace Hotel Kota Kinabalu. Dimana, bermula pada 05 Julai 2019 lagi, The Palace Hotel KK telah menawarkan weekend buffet barbecue pada setiap hari jumaat dan sabtu, bermula 06.30 petang hingga 10.30 malam di Tangerine Restaurant, The Palace Hotel Kota Kinabalu.

Weekend Barbecue Dinner Buffet at The Palace Hotel Kota Kinabalu

Last two weeks, i and the geng Sabahan Bloggers berkesempatan untuk dinner dekat situ, so i memang rekomendasikan korang yang nak cari tempat untuk makan malam dengan family, saudara mara atau kengkawan, wanna chill, yes boleh lah cuba, datang dan makan dekat sini. Totally is, pelbagai jenis makanan, minuman, kuih muih, hidangan pencuci mulut disediakan, dari timur ke barat. Semua ada. Lengkap.
 
Weekend Barbecue Dinner Buffet at The Palace Hotel Kota Kinabalu
Weekend Barbecue Dinner Buffet at Tangerin, The Palace Hotel Kota Kinabalu Weekend Barbecue Dinner Buffet at The Palace Hotel Kota Kinabalu

Harga? Sangat berpatutan. RM85 nett untuk dewasa, dan RM43 nett untuk kanak-kanak berumur 6 hingga 12 tahun. Juga, untuk promosi daripada The Palace Hotel KK 'Buy 5 free 1". So tunggu apa lagi? Jom :)

Weekend Barbecue Dinner Buffet at The Palace Hotel Kota Kinabalu
Weekend Barbecue Dinner Buffet at The Palace Hotel Kota Kinabalu Weekend Barbecue Dinner Buffet at The Palace Hotel Kota Kinabalu
Weekend Barbecue Dinner Buffet at The Palace Hotel Kota Kinabalu
Weekend Barbecue Dinner Buffet at Tangerin, The Palace Hotel Kota Kinabalu Weekend Barbecue Dinner Buffet at Tangerin, The Palace Hotel Kota Kinabalu
Weekend Barbecue Dinner Buffet at The Palace Hotel Kota Kinabalu
Weekend Barbecue Dinner Buffet at The Palace Hotel Kota Kinabalu Weekend Barbecue Dinner Buffet at The Palace Hotel Kota Kinabalu
Weekend Barbecue Dinner Buffet at The Palace Hotel Kota Kinabalu
Weekend Barbecue Dinner Buffet at Tangerin, The Palace Hotel Kota Kinabalu Weekend Barbecue Dinner Buffet at Tangerin, The Palace Hotel Kota Kinabalu
Weekend Barbecue Dinner Buffet at Tangerin, The Palace Hotel Kota Kinabalu
Weekend Barbecue Dinner Buffet at Tangerin, The Palace Hotel Kota Kinabalu Weekend Barbecue Dinner Buffet at Tangerin, The Palace Hotel Kota Kinabalu
Weekend Barbecue Dinner Buffet at Tangerin, The Palace Hotel Kota Kinabalu Weekend Barbecue Dinner Buffet at Tangerin, The Palace Hotel Kota Kinabalu
Weekend Barbecue Dinner Buffet at Tangerin, The Palace Hotel Kota Kinabalu
Weekend Barbecue Dinner Buffet at Tangerin, The Palace Hotel Kota Kinabalu Weekend Barbecue Dinner Buffet at Tangerin, The Palace Hotel Kota Kinabalu

Untuk maklumat lanjut;-

088-217 222
Email: custcare@thepalacehotelkk.com 

No 1, Jalan Tangki,
Karamunsing,
88100 Kota Kinabalu, Sabah


Lots of Love,
YatieOwner!

4 comments

  1. Perghhh...kak Yatie...makin power blog ni tau...Makin hebat bha semua blogger Sabahan ni..Kak nanti aku inbox ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. mana adalah. biasa-biasa jer :D
      bah, inbox saja :)

      Delete

Hallo kamu ;)

For coming and comment, thank u ya ♥ ;)

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner