Please Update Nuffnang

| on
Sunday, February 10, 2019
Assalamualaikum fellas,

Ada ker yang masih bernaung dengan iklan Nuffnang? Haha. I? I of course alhamdulillah masih setia dengan Nuffnang. Selagi tak de sapa nak taja blog i. Haha. Adakah nak taja? Muntah. ;D

Tips Nuffnang

Ok! I lama sudah tidak berbicara mengenai Nuffnang. Namun tidak bermakna, i terlupa akan ke wujudan beliau. As i say, Nuffnang one of tempat, medium untuk menjana pendapatan paling mudah. I punya history dengan Nuffnang sepanjang berblog is the  best, even! Sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Hey, siapa zaman i dahulu kala, berblog sebab nak jana duit dengan Nuffnang, kita geng ok! Sapa bangun sahur sambung hadap blog hanya sebab nak cek iklan Nuffy tu berterbangan dalam belog ke idok, kita lah tu. Hahaha. Psst, ada lagi tak korang ni wujud? ;D

Update Survery Nuffnang

Gais, jangan lupa update Survery Nuffy. Rasanya i pernah kongsi before, tips nak jana pendapatan dengan Nuffnang ni, salah satunya adalah dengan update survey. Do please siapa yang tak pernah lagi nak update yang terkini, do update. I baru lepas Update. Alhamdulillah, dan moga iklan Nuffy akan ada lagi dalam blog ni. InshaAllah, gais juga tolong jika nampak iklan itu berterbangan di 3 posisi santai disitu, tolong ler sumbangkan klik seketul dua tiga ketul yer. Haha. Lepas tu tinggalkan ler komen se dua tiga ker, senang i tahu awak siapa. Muahaha. Ok! tips update survey itu jangan lupa buat tau ;D

Selesai bab itu, jangan lupa pula update lah code iklan-iklan korang tu. Tukar lah yang baru. Jika rajin lah. Kot-kot lah lepas update survey itu, akan ada penambahbaikan dekat code iklan pula kan. Untung rugi, kita je tahu. :D

Ok! till then! Oh before, i ada tulis beberapa tips mengenai iklan Nuffy, how to jana pendapatan dengannya before, jika rajin - selongkar, jika tak rajin, dekat bawah ni i ada letak Label Tips Nuffnang, klik and there u go.

Good luck!
YatieOwner

7 comments on "Please Update Nuffnang"
  1. Alamak lama dah tak update huhu

    ReplyDelete
  2. Salam singgah :)

    Jemput join GA saya ya!

    https://www.astraveller.com/2019/02/doodle-planner-2019-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. ndak update lg nuff kak pip ni...

    kak pip tag yatie join ni giveaway

    http://www.mrspip.com/2019/02/doodle-planner-2019-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. Tapi nuffnang hutang kami rm100++ belum dapat lagi! Awww

    ReplyDelete
  5. Lama dah tak berupdate nuffnang ni. Haha. dulu memang meriah dengan iklan nuffnang. sekarang macam dah tak meriah je.

    ReplyDelete

terima kasih komen ❤

Custom Post Signature

Custom Post  Signature