Old Town White Coffee 3 in 1 - Classic

| on
Sunday, July 15, 2018
Assalamualaikum Morning Fellas! Bukan baru bangun pun. Just nak share that, i'm in love dengan White Coffee daripada Old Town punya brand! 3 in 1 perasa Classic. Perasa? Perisa? Hahaha. Tu air berbuih tu, mak kata air tak masak lagilah tu. No la mama. Tu sebab laki tadi dia pegi tarik tu coffee. Kunun-kunun macam teh tarik diabilang. Muahaha.

Old Town White Coffee 3 in 1 - Classic
 Lets try!
 
Ok lets blogging! Sebab i lagi tengah sambung nak kemaskini entry-entry lama ;)
Selamat berhujung minggu fellas =)

YatieOwner
4 comments on "Old Town White Coffee 3 in 1 - Classic"
  1. eh sama lah kita! habis stock beli lagi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah geng! hahaha.
      kan, sehari tak minum, confirm mood swing. hahaha

      Delete
  2. Yang classic ini sha tak pernah cuba.. sha dah try hazzelnut dengan mocha dia.. Sedap..

    ReplyDelete

terima kasih komen ❤
komen anda sangat PG hargai! ;)

Custom Post Signature

Custom Post  Signature