Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin Pembaca Blog YatieOwner! :D

| on
Sunday, June 24, 2018
Assalamualaikum fellas. Amboi. Tajuk bukan main. Hehe. Dengan lamanya tidak mengupdatekan pasal diri sendiri, ada yang rindu puan blog tak?! Rasa nak muntah pula kan. Maap. Ye i tahu i diva. Hahaha. Ok, sorry for tak berapa nak tulis pasal i lately. Masuk blog pun tengok makan-makan je kan. Menyampah pula kan. Sorry again. 

Selamat Hari Raya
 Selamat Hari Raya Aidilfitri ;)

Before. I nak ucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin kat seluruh Umat Islam di dunia yang menraikannya. Alhamdulillah. Setelah sebulan berpuasa daripada lapar dan dahaga kan, this syawal monthlah kita bersama-sama meraihkannya. Oh bukan sahaja umat islam as well, side i pun mean non muslim, turut sama-sama meraihkannya tau. Macam i, my mum convert in to muslim, with the second abang of mama. So yang lain pun ada yang convert, but the non muslim still sama-sama raikan Hari Raya. So its not big deal. Sabah right. Agama bukan satu masalah. As long, we bersatu, bahagia, aman dan damai. Terlebih pula i disitu. Hahaha. 

Ok! Whats new!! Alhamdulillah. Kehidupan seperti biasa. Cuma right now, dari kehidupan single be like sebab before this i dan suami duduk berjauhan diatas sebab-sebab tertentu. Hahaha. Amboi skema macam buat surat rasmi pula disitu. Ok abaikan. Now dah duduk berdua kembali. Alhamdulillah Ya Allah. I tadah kedua-dua belah tangan mohon padaNya moga kali ini diberikan kehidupan yang berbahagia hendakNya! I tak minta banyak, just hidup seperti orang biasa, normal and no more gaduh-gaduh hope so! wei, siapa cakap hidup berumahtangga tak ada gaduh-gaduh? meh sapa ada, tinggalkan komen. We talk! nak minta tips! hahaha.

I kalau tak tulis pasal life i, i talk pasal kerja a lot. So kerja pun ok. Nampak tak i lama tak update blog pasal i sibuk dengan kerja. Skema sangat. Kerja tak lari mana pun. Banyaknya minta puji saja dekat office. Tayang muka, mengadap skrin monitor, taip-taip dah settel. Part mana yang busy sampai tak update blog kan? Hahaha. Itu orang lain kot, i pula selagi tak boleh fokus dengan blog disebabkan rutin kerja office, makanya bye bye lah blog. ;(

Bisnes Online? Still running tapi tak berapa nak aktif. I buat direct saja. Tu pun mama paksa buat. Kalau tak, memang duduk diam-diamlah i. Balik kerja buka laptop layan korea. Habis macam mana nak majukan diri dengan bisnes? Blog pun tak terupdate, apa lagi bisnes online kan? Hahaha. Oh ni sekali nak update, sapa-sapa nak order Sweet Foundation by Lesanda Cosmetic, bolehlah PM i tepi sikit. Area Kota Kinabalu, Sabah i boleh turun cod ya :D

Rasanya itu sahaja kot i nak update pasal i. InshaAllah, doakan i rajin update blog please! Sebab i sangat-sangat rindu nak merapu dalam ni ;D 

Xoxo
YatieOwner!
5 comments on "Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin Pembaca Blog YatieOwner! :D"

terima kasih komen ❤
komen anda sangat PG hargai! ;)

Custom Post Signature

Custom Post  Signature