Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin Pembaca Blog YatieOwner! :D

| on
Sunday, June 24, 2018
Assalamualaikum fellas.

Amboi. Tajuk bukan main. Dengan lamanya tidak mengupdatekan pasal diri sendiri. Maaf. Ye i tahu i diva. Hahaha. Ok, sorry for tak berapa nak tulis pasal i lately. Masuk blog pun tengok makan-makan je kan. Makan-makan pun i tetap juga slim melim. Ada any tips nak cepat gumuks tak? ;D

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin Pembaca Blog YatieOwner! :D
Selamat Hari Raya Aidilfitri ;)

Before. I nak ucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin kat seluruh Umat Islam di dunia yang meraikannya. Alhamdulillah.

Ok! Whats new!! Alhamdulillah. Kehidupan seperti biasa. Cuma right now, dari kehidupan single be like sebab before this i dan suami duduk berjauhan diatas sebab-sebab tertentu. Hahaha. Amboi skema macam buat surat rasmi pula disitu. Ok abaikan. Now dah duduk berdua kembali. Alhamdulillah Ya Allah. I tadah kedua-dua belah tangan mohon padaNya moga kali ini diberikan kehidupan yang berbahagia hendakNya! I tak minta banyak. Ya Allah, permudahkanlah urusan kami. Aamin!

I kalau tak tulis pasal life i, i talk pasal kerja a lot. So kerja pun ok. Nampak tak i lama tak update blog pasal i sibuk dengan kerja. Skema sangat. Kerja tak lari mana pun. Banyaknya minta puji saja dekat office. Tayang muka, mengadap skrin monitor, taip-taip dah settel. Part mana yang busy sampai tak update blog kan? Hahaha.

Bisnes Online? Still running tapi tak berapa nak aktif. I buat direct saja. Tu pun mama paksa buat. Kalau tak, memang duduk diam-diamlah i. Balik kerja buka laptop layan korea. Habis macam mana nak majukan diri dengan bisnes? Blog pun tak terupdate, apa lagi bisnes online kan? Hahaha. Oh ni sekali nak update, sapa-sapa nak order Sweet Foundation by Lesanda Cosmetic, bolehlah PM i tepi sikit. Area Kota Kinabalu, Sabah i boleh turun cod ya :D

Rasanya itu sahaja kot i nak update. InshaAllah, doakan i rajin update blog ;D

Xoxo
YatieOwner!
5 comments on "Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin Pembaca Blog YatieOwner! :D"

terima kasih komen ❤
komen anda sangat Kakak hargai! ;)

Custom Post Signature

Custom Post  Signature