Majlis Berbuka Puasa Bersama Anak Yatim Asnaf As-Sakinah dan Tahfiz Al-Quran Masjid Pekan Menggatal di Hyatt Regency Kinabalu

| on
Wednesday, June 13, 2018
Assalamualaikum fellow. Last week on 7 of Jun, i berkesempatan menghadiri Majlis Berbuka Puasa dengan lebih 40 orang Anak-Anak Yatim Asnah As-Sakinah dan juga para Tahfiz Al-Quran Masjid Pekan Menggatal yang telah diadakan di Tanjung Ria Kitchen, Hyatt Regency Kinabalu.

 
Memeriahkan lagi suasana berbuka puasa, turut hadir para karyawan Hotel Hyatt sendiri, juga rakan-rakan blogger i yang turut sama diundang pada hari tersebut.


Rakan-Rakan Sabahan Blogger i :)

Bukan setakat Majlis Berbuka Puasa sahaja, malah, pemberian duit raya dan juga manisan kepada Anak-Anak Yatim dan Tahfiz Al-Quran juga diadakan. Syukur alhamdulillah. Orang kata, kita berkongsi dengan mereka yang memerlukan. Alhamdulillah.


Buffet Ramadan Tanjung Ria Kitchen, Hyatt Regency Kinabalu

Its never to late, ni i nak kongsi, harga untuk makanan buffer ramadan dekat sini, RM160nett untuk seorang dan juga separuh harga untuk kanak-kanak. Lebih 100 hidangan ditawarkan, dan the best is Bubur Durian, yang hanya ada pada bulan ramadan sahaja tau. Selain itu Oxtail Assam Pedas best in town for sure kena try juga kambing panggang! Kena cuba.


Untuk maklumat lanjut boleh layari Hyatt Regency Kinabalu di;

Instagram: hyattregencykinabalu
Facebook: hyattregencykinabalu

Atau boleh terus berkunjung ke Hyatt Regency Kinabalu di;

Jalan Datuk Salleh Sulong
88991 KOTA KINABALU, SABAH


Selamat Berbuka Puasa and Selamat Hari Raya Aidilfitri Fellow!

YatieOwner
4 comments on "Majlis Berbuka Puasa Bersama Anak Yatim Asnaf As-Sakinah dan Tahfiz Al-Quran Masjid Pekan Menggatal di Hyatt Regency Kinabalu"
 1. bestnya dpt berbuka puasa bersama anak2 yatim

  ReplyDelete
  Replies
  1. alhamdulillah. tengok depa happy, kita pun happy sama :)

   Delete
 2. selamat hari raya juga PG :) meriah tgk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Alhamdulillah meriah :)
   Selamat hari raya juga nina. baru nak balas. ;)

   Delete

terima kasih komen ❤

Custom Post Signature

Custom Post Signature