Women Sports Shoes Zalora Must Have!

| on
Wednesday, February 14, 2018
Women Sports Shoes Zalora Must Have! | Assalamualaikum fellas. I lately pergi mana-mana, i lebih suka pakai sports shoes. Lebih selesa, dan orang kata lebih ranggi. Lagi pun, for me sports shoes sekarang ni, tidak ada code tertentu nak pakai dimana sekali pun kan. Semua orang bebas berfesyen sekarang. Kena bijak padankan sahaja.

Buy a Women Sports Shoes Zalora under Sports Collection



Sebut tentang women sports shoes, i memang tengah plan nak grap satu women sport shoes dekat Zalora tau. Bersempena dengan Celebrating 30 Years of Air Max. Dengan New Season pula di Zalora, YES! Awak patut grap satu!



Adidas
Find the strength and support in optimised sports gear



Nike
Inspiration and innovation for every athlete in the world



Odlo 
Move and breathe easy in sportswear that’s always performance-ready 



Under Armour
Empowering athletes everywhere with innovative apparel & accessories to maximize performance potential
Shop By Category

Ada beberapa kategori pilihan yang boleh kita pilih to buy our women sports shoes dekat Zalora, antaranya ialah Running, Training, Yoga, Sports Lifestyle, Swim & Surf dan juga Accessories. Kalau i, i pilih kategori Running dan Training. Dua-dua i boleh pakai pegi running dan training, at the same time i boleh pakai pergi jenjalan. Kalau korang pilih yang mana pula?
i cuma mampu melihat dua diatas. mudah-mudahan Zalora nak bagi i free, sebab harga sepasang kasut itu, berharga RM450 ;)

adidas originals swift run

RM 450.00

- Low cut shoes
- Knit upper with embroidery on vamp and heel
- Comfortable textile lining
- Injection-moulded EVA midsole for lightweight cushioning
- Rubber outsole
- Branded, woven tongue label; Sock-like fit
- Branded sockliner
- Lace up fastening

So macam mana? which kategori korang nak pilih? Selamat membeli belah di Zalora!

YatieOwner
10 comments on "Women Sports Shoes Zalora Must Have!"
  1. Replies
    1. kan. dan dua-dua cantik. harga ;( mampu tengok je nieyla :D

      Delete
  2. Cantiknya sport shoes tu. Rambang mata nak pilih yang mana satu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat kin naz. saya pun rambang mata da ni nak pilih :D

      Delete
  3. cntik gile kasut. adui geram tgk

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. dua dua juga lawa kan sis gee. hahaha. sukarnya nak buat pilihan :D

      Delete
  5. cantiklah kasut pink tu. berkenan pula

    ReplyDelete
    Replies
    1. serius cantik the pinky! berkenan sangat kan fiza. sejenis pink lover memang macam ni :)

      Delete

terima kasih komen ❤
komen anda sangat PG hargai! ;)

Custom Post Signature

Custom Post  Signature