2018 | Kerja

| on
Tuesday, January 02, 2018
Assalamualaikum fellas. Alhamdulillah i masih ada dekat sini. I masih wujud di tahun 2018 ini dan moga korang jangan lupakan i. Muahaha. Its tuesday tapi mood tahun baru i, be like monday blues. Apa tak nya, pengarah i cuti. Officemate dalam bilik setiausaha pengarah i pun still cuti. So i? Alone dalam bilik ni dan say HI to My New Year 2018 alone dan masuk kerja macam biasa. Mereput. Hahaha.


http://www.yatieowner.com/2018/01/2018-kerja.html

currently view. da kemas beberapa kali. moga tidak berhampur lagi lepas ni
eksa i sangat. wakakaka

Talk about me 2018 sangat, tak banyak yang i minta. Nampak i kongsi gambar-gambar (macam banyak je gambar kan. hehe) mean i akan talk pasal kerja i sahaja for my first posting early in da 2018 i sangat. Memandangkan, separuh lebih sikit masa i sebenarnya more ke arah kerja. Huhu.

So, i harap awal tahun ni dan ke hadapan kerja-kerja akan lebih baik daripada biasa, lebih fokus daripada biasa, lebih kiri dan kanan kan mana yang penting dan tidak penting. Lebih dahulukan kerja i daripada drama korea i. Hahaha. Ni jangan cakap i je. I tau mesti korang pun ada yang sama macam i kan. Mentang-mentanglah tak de pengarah. Startlah tu pasang k-drama. Muahaha. Ar jangan tau. Try tu lebih fokus tapi santai. Chill la kan. Orang cakap ada masa kita main, then we play. Tapi bab kerja, try to fokus. Nanti ada yang bertimbun kerja. Siapa juga yang susah sayang? Hahaha.

http://www.yatieowner.com/2018/01/2018-kerja.html

pengarah cuti, jadi ambik peluang sekejap update blog. hahaha
tapi kerja kena sentiasa dahulukan daripada makan. benci ;(

Ok, itu je la kot i nak cakap pasal i punya kerja. Moga mental lebih kuat dengan semangat fokus kerja. Trylah. Tak kan selamanya, erk tak la selamanya. I bersara 60 kot. Hahaha. I mean, tak kan la sehari-harian nak buang masa dengan bebenda k-drama evendo engko addict sangat dengan Lee Min Ho kan. Wakakaka. Ok, jumpa next entry gais!

YatieOwner
11 comments on "2018 | Kerja "
  1. selamat tahun baru 2018 ..
    cantik work station

    ReplyDelete
  2. selamat tahun baru 2018 awak ;)
    tq. hehe.

    ReplyDelete
  3. Selamat tahun baru dari mama semoga tahun 2018 lebih baik dari 2017

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih mamapp dan selamat tahun baru 2018 untuk mamapp juga ya :)

      Delete
  4. Happy New Year Kak Yatie..
    Smoga d'permudahkan urusan dan d'murahkn rezeki..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Happy New Year to u too Nurul. Amin. Amin.
      Semoga dipermudahkan segala urusan dan dipermurahkan rezeki untuk nurul juga ya.
      Amin. Amin ")

      Delete
  5. 1st time datang sini. Done follow. Salam kenal Yatie :D

    ReplyDelete

terima kasih komen ❤
komen anda sangat PG hargai! ;)

Custom Post Signature

Custom Post  Signature