Hello 2018!

30 December 2017

Assalamualaikum fellas. Omgee. Its been a long days tidak update kinda blog of la sangat. Maaf. As usual busy kerja. After all, as usual hanya mampu masuk blog either iklan nuffy masih berterbangan ke idok. That my life sangat in past of days! benci. Hahaha.

say hello yatieowner

hello 2018! 

By the way sebelum tamat tahun 2017 dalam 2 hari lagi ni, i nak ucapkan Selamat Tahun Baru 2018 untuk semua kengkawan blogger i. Minta maaf sangat-sangat if ada entry yang i tak sempat nak publish. Such like pegi event dekat suria sabah hari tu, then nandos oceanus. I will will try to publish it juga. Evendo da basi sangat kan. Maaf. Angkat kening sebelah kanan dan senyum. Hehe. 

Oh. Selamat Tahun Baru 2018! Da ada wishlist 2018 ke apa korang? Jangan tanya i, sebab i punya wishlist lah sangat dalm tahun 2017 pun macam tak tercapai je. Hahahaha. So! be good sahaja in 2018 ok. Jalani hidup macam biasa tapi mungkin lebih tenang, lebih fokus, lebih positif dan lebih tahu arah tujuan kita hidup dan ya we good. Kan? ;)

Dan ya, untuk 2017. Thanks so much being good to me.

YatieOwner

4 comments

For coming and comment, thank u ♥ ;)

© Yatie Owner