Hello 2018!

| on
Saturday, December 30, 2017
Assalamualaikum fellas. Omgee. Its been a long days tidak update kinda blog of la sangat. Maaf. As usual busy kerja. After all, as usual too hanya mampu masuk blog tengok-tengok iklan nuffy masih berterbangan, that good and terus out from blog. Omgee! that my life sangat in past of days! benci. Hahaha.


hello 2018! 

Annyeonghaseyo fellas. Sebelum tamat tahun 2017 dalam 2 hari lagi kan, i nak ucapkan Selamat Tahun Baru 2018 untuk semua kengkawan blogger i. Minta maaf sangat-sangat if ada entry yang i tak sempat nak publish. Such like pegi event dekat suria sabah hari tu, then nandos oceanus. I will will try to publish it juga. Hahaha. Evendo da basi sangat kan. Maaf. Angkat kening sebelah kanan dan senyum. Hehe. 

Oh. Selamat Tahun Baru 2018! Da ada wishlist 2018 ke apa korang? Jangan tanya i, sebab i punya wishlistlah sangat in da tahun 2017 pun macam tak tercapai je. Hahahaha. So! be good sahaja in 2018 ok. We jalani hidup kita as usual tapi mungkin lebih tenang, lebih fokus, lebih positif dan lebih tahu arah tujuan kita hidup dan ya we good. Apa pula pendapat korang?

Dan ya, untuk 2017. Thanks so much being good to me. Selain kerja i, i super be awesome dapat ramai kenal kengkawan bloggers sabah. Which mean, jauh perjalanan luas pemandangan. Hahaha. So itu je lah. Till then 2018! Moga lebih tenang!

YatieOwner
4 comments on "Hello 2018!"

terima kasih komen ❤
komen anda sangat PG hargai! ;)

Custom Post Signature

Custom Post  Signature