Nuffnang Ads Are Displaying Perfectly Fine

16 October 2017

Assalamualaikum halo fellas!

Setelah sekian lama tak update tentang Nuffnang, macam lain sikit perangai nuffy ni. Merajuk ke apa. Dah lah jarang keluar dekat blog sekarang. Mana yang sedih sebenarnya ni, i ke nuffnang? Haha.

Salah Letak Code Ads Nuffnang?

Dan sekian lama juga tidak mengemaskini tentang Nuffnang, since bertukar template blog dan i bertukar url blog ke dot com pula, of course code iklan Nuffnang i terganggu. Minta maaf ye Nuffy. Then, i letak balik code ads Nuffy, but still iklan Nuffy tak muncul. Sedih! But, serius, i think mesti i salah letak code ads Nuffy dalam blog. Tak sedap hati punya pasal, semalam juga i send tiket kat Nuffnang.

Dan jawapan yang i dapat. Walla! :D

Nuffnang Ads Are Displaying Perfectly Fine

Thank you Nuffy! Moga lepas ni dapatlah seketul dua BE dalam blog :D

Xoxo
Love Korang

11 comments

  1. wow... menarik ni emel kat mereka terus... nice idea

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. kan. rasanya setakat saya email nuffnang, mereka memang cepat je jawap :D

      Delete
  3. Siqah dah buang Nuffnang kat blog sejak tak kuar2 apa pun. Maybe nanti nak letak balik. Huhu. Sayang gak nanye bila tak letak Nuffnang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah dengan kita. kita pun sebenarnya nak remove iklan tu, tapi bila fikir iklan tu free je, then kekalkan la dia kat sini :D sayang nak buang ;)

      Delete
  4. We can help you with your Ansys assignment with complete care. Our online Ansys assignment help service is here to support you in every possible way 24*7. As our experts are always ready to provide you best solution without letting you down. So, you don’t need to think before hiring our service.

    ReplyDelete
  5. My Assignment help is the proficient academic writing service holding a ingenious team of more than 3,000 assignment tutors, dedicated to assist students with the authentic my assignment help services. Our specialised team for my assignment help Australia team is available 24x7 to help students on a plethora of assignments, essays, coursework and more.

    ReplyDelete
  6. That's exactly what I call a very successful message. It's so broad I don't need to hop anywhere else for the info. Great work, keep posting! At My Assignment Help Au, We Offer Pocket-Friendly Services And Write Tailored Assignments. Students Trust Our Assignment Help in Australia. To Get Authentic Assignments Within Deadlines, Hire Us Today!

    ReplyDelete

  7. Are you facing router problem please visit
    reset router

    ReplyDelete


  8. Understanding the signs about when you need to
    Troubleshoot D-Link

    ReplyDelete

For coming and comment, thank u ya ♥ ;)

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner