Nuffnang Ads Are Displaying Perfectly Fine

| on
Monday, October 16, 2017
Assalamualaikum fellas. Setelah sekian lama tidak menulis mengenai Nuffnang, Nuffnang macam agak merajuk dengan i. Sedih pula i. I pun perasan lately blog i jarang keluar iklan Nuffy tu. Mana yang sedih sekarang ni? i ke Nuffnang? Hahaha. 

Salah Letak Code Ads Nuffnang?

Dan sekian lama juga tidak mengemaskini tentang Nuffnang, since bertukar template blog dan i bertukar url blog ke dot com pula, of course code iklan Nuffnang i terganggu. Minta maaf ye Nuffy. Then, i letak balik code ads Nuffy, but still iklan Nuffy tak muncul. Serius, i think mesti i salah letak code ads Nuffy dalam blog. Tak sedap hati punya pasal, semalam juga i send tiket kat Nuffy. 

Dan jawapan yang i dapat. Walla! :D

Nuffnang Ads Are Displaying Perfectly Fine

Terima kasih Nuffnang. Hopely dapatlah seketul dua ketul Iklan Nuffnang dalam blog ni. 
Boleh juga menambah pendapatan dengan Nuffnang setelah sekian lama tidak menerima earning. 

Thanks again Nuffnang

Xoxo
Love Korang
17 comments on "Nuffnang Ads Are Displaying Perfectly Fine"
  1. wow... menarik ni emel kat mereka terus... nice idea

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. kan. rasanya setakat saya email nuffnang, mereka memang cepat je jawap :D

      Delete
  3. Siqah dah buang Nuffnang kat blog sejak tak kuar2 apa pun. Maybe nanti nak letak balik. Huhu. Sayang gak nanye bila tak letak Nuffnang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah dengan kita. kita pun sebenarnya nak remove iklan tu, tapi bila fikir iklan tu free je, then kekalkan la dia kat sini :D sayang nak buang ;)

      Delete
  4. hey, after reading your article i m very pleased. Thanks for sharing this informational rticle.
    kindly visit this link Netgear wireless Router

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. I like this post because this post is very useful and different from others.
    Apple AirPort Customer Support

    ReplyDelete
  7. TP-Link Customer SupportWhat a great post This is something that people need to understand and follow.

    ReplyDelete
  8. Thanks on your marvelous posting! I really enjoyed reading it, you’re a great author.Please visit here:
    linksys customer support

    ReplyDelete
  9. Your content is very unique and informative. Thanks for sharing your info. I really appreciate your efforts and I will be waiting for your further write. Cisco Customer Service

    ReplyDelete

  10. we provide the best service of the user who is face any problem that is related to the browser so you can contact our team.
    Chrome Support

    ReplyDelete
  11. Our Xbox Customer service team is the best in the business right now. We offer 24-hour service all throughout the week. There might be many more. Visit Xbox Customer service

    ReplyDelete
  12. Hey readers, are you facing errors in your email account like sending/receiving emails, spam emails, unable to connect other email ids in your account, unable to ON the forwarding feature? For more information, please visit Rediffmail Customer Service

    ReplyDelete

terima kasih komen ❤
komen anda sangat PG hargai! ;)

Custom Post Signature

Custom Post  Signature