Nuffnang Ads Are Displaying Perfectly Fine

| on
Monday, October 16, 2017
Assalamualaikum fellas. Setelah sekian lama tidak menulis mengenai Nuffnang, Nuffnang macam agak merajuk dengan i. Sedih pula i. I pun perasan lately blog i jarang keluar iklan Nuffy tu. Mana yang sedih sekarang ni? i ke Nuffnang? Hahaha. 

Salah Letak Code Ads Nuffnang?

Dan sekian lama juga tidak mengemaskini tentang Nuffnang, since bertukar template blog dan i bertukar url blog ke dot com pula, of course code iklan Nuffnang i terganggu. Minta maaf ye Nuffy. Then, i letak balik code ads Nuffy, but still iklan Nuffy tak muncul. Serius, i think mesti i salah letak code ads Nuffy dalam blog. Tak sedap hati punya pasal, semalam juga i send tiket kat Nuffy. 

Dan jawapan yang i dapat. Walla! :D

Nuffnang Ads Are Displaying Perfectly Fine

Terima kasih Nuffnang. Hopely dapatlah seketul dua ketul Iklan Nuffnang dalam blog ni. 
Boleh juga menambah pendapatan dengan Nuffnang setelah sekian lama tidak menerima earning. 

Thanks again Nuffnang

Xoxo
Love Korang
6 comments on "Nuffnang Ads Are Displaying Perfectly Fine"
  1. wow... menarik ni emel kat mereka terus... nice idea

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. kan. rasanya setakat saya email nuffnang, mereka memang cepat je jawap :D

      Delete
  3. Siqah dah buang Nuffnang kat blog sejak tak kuar2 apa pun. Maybe nanti nak letak balik. Huhu. Sayang gak nanye bila tak letak Nuffnang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah dengan kita. kita pun sebenarnya nak remove iklan tu, tapi bila fikir iklan tu free je, then kekalkan la dia kat sini :D sayang nak buang ;)

      Delete

terima kasih komen ❤
komen anda sangat PG hargai! ;)

Custom Post Signature

Custom Post  Signature