Blog Hampir Dikemaskini :)

15 October 2017

Assalamualaikum fellas. Ya, i punya blog hampir dikemaskini. Da delete entri-entri lama yang agak semak juga. Even sayanglah juga kan page view dekat satu-satu entri ada yang hampir mencecah 1.5k. Sob sob. Namun tidak mengapa. I harap i tak merapu sangatlah dalam blog ni semula. Malu pula korang baca rapuan i dekat entri-entri sebelum ni. Hahaha. Maaf erk.

blog hampir kemas 

Permintaan i lepas ni. Tak banyak mana. Just, hopely korang suka apa yang i tulis. Dan mohon komenlah yang baik-baik. Komen yang tak baik pun i terima. Hahaha.
And ya, just keep up to my latest entri. Kot-kotlah i bersemangat nak menulis lepas ni kan. Sebab rasa blog da dikemaskini. Entri merapu da padam. Rasa beban dekat kepala da makin kurang. Sebab sebelum ni, i sangat-sangat in da delima nak padam entri-entri i. InshaAllah, mungkin ada hikmah da padam tu semua. Kot-kotlah lepas ni nak update entri-entri review je maybe kan? hahaha.

So ya, itu sahaja i nak cakap. Jumpa di lain entri.

Xoxo
Love Korang.

2 comments

For coming and comment, thank u ya ♥ ;)

Thanks for Droping By! ;)

© Yatie Owner