Delima Delete Entry Blog dan Blog Lama ;(

| on
Monday, September 11, 2017
Assalamualaikum fellas. Delima. Sangat-sangat delima. Tapi untuk kebaikan. Akhirnya dan this time, i starting clearkan entry-entry lama i dan blog lama i yang lain. Wa, nampak bloggers sangat kan, and which is, if ada yang mencari entry-entry lama i sebagai rujukan atau apa sahaja, dan perasan ianya telah tiada, i minta maaf ya. For own good. Hopely, and ya. Untuk entry-entry lama yang rasa macam entry budak hingusan tu, i minta maaf ye. Hahaha. That was so DELIMA. Oh no! Hahaha.

delima melampau
Delima Melampau :D


So. Itu sahajalah for right now. Till then ;)

Xoxo.
Love korang!
23 comments on "Delima Delete Entry Blog dan Blog Lama ;("
  1. Woahhh kdg2 kalo baca balik tulisan dlu2 bikin ktwa kan hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. ya bah. terus ada ayat yang macam kanak-kanak ribena ni, terus aku delete bah tu entri. sayang betul. hahaha

      Delete
  2. Hello, hope boleh follow balik untuk lihat produk ekzema. TQ.

    https://tipsrawateczema.blogspot.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya da follow blog daddy kk :)
      tq singgah sini juga daddy :)

      Delete
  3. aipp, bila fikir mau delete.beribu sa mau delete entry lama sa.hahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. muahahaha. aku pun bah ca. fikir habis-habisan bah :D

      Delete
  4. babe, i suka template u.ringkas tapi menarik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ca. namun. hahahaha. ada hati lagi ni mau tukar :D

      Delete
    2. dan akhirnyaaaaa. i tukar template lagi :)
      kali ni guna khidmat azhafizah.com :D

      Delete
  5. samalah...kalau baca entry lama mau ketawa ada mau nangis pun ada

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. kan. terus malu ni. sudahnya remove :D

      Delete
  6. Yes, delete lah.haha~ Nona, belom rasa nak delete..tapi tengok yang mana bersesuaian, akan delete jugak...

    Pssst, jom dapatkan hadiah cash dengan cream untuk breast nih.... Rezeki ada ja....

    http://nonasani.blogspot.com/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah ah tengok mana yang sesuai jugalah. kadang kalau ada page view yang tinggi, sayang juga nak buang tu :D

      Delete
  7. Hahaha kan... kadang2 mau baca entri lama pun macam nda sanggup ni..

    ReplyDelete
  8. hahahaha saya delete blog terus so teda lah suda delima ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. janganlah sampai delete blog. sayang tu ;)

      Delete
  9. Assalammualaikum. Saya follow sini #505..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam. Terima kasih follow sofinah ;)

      Delete
  10. Yang lama tak usah dibuang, biarkan menjadi kenangan

    ReplyDelete
  11. Kalau ada entry yang sayang nak delete, better drafkan balik.. Atleast boleh buat kenangan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala, tak tahu pun boleh draftkan semula. sayangnya entry da delete ;)

      Delete

terima kasih komen ❤
komen anda sangat PG hargai! ;)

Custom Post Signature

Custom Post  Signature