Delima Delete Entry Blog dan Blog Lama ;(

11 September 2017

Assalamualaikum fellas. Delima. Sangat-sangat delima. Tapi untuk kebaikan. Akhirnya dan this time, i starting clearkan entry-entry lama i dan blog lama i yang lain. Wa, nampak bloggers sangat kan, and which is, if ada yang mencari entry-entry lama i sebagai rujukan atau apa sahaja, dan perasan ianya telah tiada, i minta maaf ya. For own good. Hopely, and ya. Untuk entry-entry lama yang rasa macam entry budak hingusan tu, i minta maaf ye. Hahaha. That was so DELIMA. Oh no! Hahaha. 
Delima Delete Entry Blog dan Blog Lama ;(


So. Itu sahajalah for right now. Till then ;)

Xoxo.
Love korang!

19 comments

  1. Woahhh kdg2 kalo baca balik tulisan dlu2 bikin ktwa kan hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. ya bah. terus ada ayat yang macam kanak-kanak ribena ni, terus aku delete bah tu entri. sayang betul. hahaha

      Delete
  2. Hello, hope boleh follow balik untuk lihat produk ekzema. TQ.

    https://tipsrawateczema.blogspot.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya da follow blog daddy kk :)
      tq singgah sini juga daddy :)

      Delete
  3. aipp, bila fikir mau delete.beribu sa mau delete entry lama sa.hahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. muahahaha. aku pun bah ca. fikir habis-habisan bah :D

      Delete
  4. babe, i suka template u.ringkas tapi menarik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ca. namun. hahahaha. ada hati lagi ni mau tukar :D

      Delete
    2. dan akhirnyaaaaa. i tukar template lagi :)
      kali ni guna khidmat azhafizah.com :D

      Delete
  5. samalah...kalau baca entry lama mau ketawa ada mau nangis pun ada

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. kan. terus malu ni. sudahnya remove :D

      Delete
  6. Yes, delete lah.haha~ Nona, belom rasa nak delete..tapi tengok yang mana bersesuaian, akan delete jugak...

    Pssst, jom dapatkan hadiah cash dengan cream untuk breast nih.... Rezeki ada ja....

    http://nonasani.blogspot.com/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah ah tengok mana yang sesuai jugalah. kadang kalau ada page view yang tinggi, sayang juga nak buang tu :D

      Delete
  7. hahahaha saya delete blog terus so teda lah suda delima ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. janganlah sampai delete blog. sayang tu ;)

      Delete
  8. Assalammualaikum. Saya follow sini #505..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam. Terima kasih follow sofinah ;)

      Delete
  9. Kalau ada entry yang sayang nak delete, better drafkan balik.. Atleast boleh buat kenangan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala, tak tahu pun boleh draftkan semula. sayangnya entry da delete ;)

      Delete

For coming and comment, thank u ♥ ;)

© Yatie Owner