11 September 2017

Delima Delete Entry Blog dan Blog Lama ;(

Assalamualaikum fellas. Delima. Sangat-sangat delima. Tapi untuk kebaikan. Akhirnya dan this time, i starting clearkan entry-entry lama i dan blog lama i yang lain. Wa, nampak bloggers sangat kan, and which is, if ada yang mencari entry-entry lama i sebagai rujukan atau apa sahaja, dan perasan ianya telah tiada, i minta maaf ya. For own good. Hopely, and ya. Untuk entry-entry lama yang rasa macam entry budak hingusan tu, i minta maaf ye. Hahaha. That was so DELIMA. Oh no! Hahaha.

So. Itu sahajalah for right now. Till then ;)

Xoxo.
Love korang!

6 comments:

  1. Woahhh kdg2 kalo baca balik tulisan dlu2 bikin ktwa kan hahaha

    ReplyDelete
  2. Hello, hope boleh follow balik untuk lihat produk ekzema. TQ.

    https://tipsrawateczema.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. aipp, bila fikir mau delete.beribu sa mau delete entry lama sa.hahaha!

    ReplyDelete
  4. babe, i suka template u.ringkas tapi menarik.

    ReplyDelete
  5. samalah...kalau baca entry lama mau ketawa ada mau nangis pun ada

    ReplyDelete
  6. Yes, delete lah.haha~ Nona, belom rasa nak delete..tapi tengok yang mana bersesuaian, akan delete jugak...

    Pssst, jom dapatkan hadiah cash dengan cream untuk breast nih.... Rezeki ada ja....

    http://nonasani.blogspot.com/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

    ReplyDelete

terima kasih komen ❤
komen anda sangat PG hargai! ;)