13 April 2017

Rindu Blog!

Assalamualaikum fello. Rindunya kat blogggg. Oh by the way, masa i tengah menulis pasal ni, i edit semula tau entri ni. Nampak sangat tak yakin entri sendiri kan. Nope. Sebenarnya i lagi tengah merajinkan diri nak menulis. Makanya, kalau boleh nak edit entri-entri yang lama-lama juga. Dan juga sebenarnya, i ada pernah terbaca tau, kita blogger boleh edit semula post entri yang pernah kita publish sebelum ini. Bagi refresh semula entri la kiranya. Gambar pun kita boleh edit juga. Macam PG lagak tak reti sangat pun, tak kisahlah nak edit entri blog sendiri kan. Hehe. So ya! Mana yang terbaca entri yang lama, dan berusaha untuk mencari entri tersebut, i minta maaf ya. i daaa editt :D

Rindu Blog!

Seketul gambar i di tahun 2017 ketika bertugas di malam Earth Hour Sedunia! :D

Ok bye.
Xoxo.
Love Korang!

4 comments:

  1. Hiks! Tak tumpul. Welcome back! Haha tetibe. 🙆💕

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih awak. hehehe.
      comelnya icon kat situ :D

      Delete
  2. Tak tumpul tu yang best...hihihi...selamat kembali...horeeey...

    ReplyDelete

terima kasih komen ❤
komen anda sangat PG hargai! ;)