Tempahan Design Kad Maybank Visa Debit

10 August 2016

Tempahan Design Kad Maybank Visa Debit.

hi fellas.

anyone yang dah menukar kad maybank visa debit tak? sebab i tak pegi lagi. but before, itu pun sebab baru dapat alert daripada maybank to tukar the kad. kalau tak, memang tak tahu langsung lah pasal ni.

so, dah alang-alang i nak pegi tukar nanti, and mungkin korang nak pegi tukar sama, i kongsi the design kat sini atau mungkin korang boleh masuk facebook Design Kad Maybank, and ya boleh buat tempahan yang korang nak.

Tempahan Design Kad Maybank Visa Debit

maaf, gambar asal i dah delete :)

Untuk makluman bersama, Facebook Design Kad Maybank hanya membuat design sahaja, dan segala tempahan dan bayaran caj pertukaran kad pula adalah melalui pihak maybank.
 so ingat tau. depa design sahaja. tidak mengeluarkan kad.

Design Kad Maybank Visa Debit dengan Gambar Sendiri pun boleh.
contohnya macam gambar kad maybank blogger Azhafizah seperti kat bawah ni ;)

maaf, gambar asal tuan blog juga i da delete :)

kredit:
azhafizah.com blog

juga ada disertakan panduan bagaimana menukar kad maybank visa debit dengan menggunakan gambar sendiri. selamat mencuba!

xoxo. 

6 comments

  1. Cantiknya page blog kak PG ... =)

    Sorry lama nadia tak singgah sini .

    Dan bestnya, dapat tukar debit mcm tue cantik design . Tq kak PG share . =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih nad. hehe. dan ya, kad tu cantik kan :)
      kak PG belum tukar lagi. still pakai yang ceri :D

      Delete
  2. Wow, tak tahu pula bleh tukar dgn gambo sndiri. Haha. tukar yg ceri tu jak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. PG pun tak tahu sebenarnya. dan baru tahu :D
      jom tukar :)

      Delete

For coming and comment, thank u ♥ ;)

© Yatie Owner