Random Kerja

11 January 2016

projek analisa keberkesanan latihan hari tu tak selesai lagi. inshaAllah will selesai dalam minggu ni and sending with love to jabatan-jabatan berkaitan.

hari ni tetiba je banyak benda nak kena rekod. fail atas meja tu fail the all buku dalam pusat sumber. ada buku yang baru masuk. so kena bubuh dalam fail tu. esok lusa tinggalkan bahagian ni, senang dekat pengambil alih tugas. muahaha. tak pe. pahala kot kan bagi senang dekat orang. dengan harapan jika i ditukar bahagian baru, orang pun akan senangkan hidup i pula dengan kerja lama depa. harapnyalah. sob!

Random Kerja
Random Kerja

ni pula all books baru keluar dari pejabat mayor. to let people know, tahun ni inshaAllah kota kinabalu city hall akan bertukar mayor. so meaning, bulan januari ni think Mayor Abidin Madingkir akan last menerajui Dewan Bandaraya Kota Kinabalu. next month akan ada mayor baru, jika tidak disambung kontrak mayor sekarang. so. sabahan. kita tunggu ye ;)
so. till then. nak sambung kerja T_T
done.

12 comments

  1. hihihi..hiasan christms...msih ada lagi....hihihihi

    ReplyDelete
  2. Semoga dipermudahkan segala urusan..Aamiiin!

    ReplyDelete
  3. ain doakan semoga urusan awak dipermudakan. :)

    ReplyDelete
  4. banyak kerja kan...
    tapi jangan lupe jaga kesihatan

    ~Admin : My New Blogger~
    http://munirahmustafar84.blogspot.my

    ReplyDelete
  5. salam...yaya dah follow sini...jemput join segmen ni yek...
    :)
    http://www.yayacendana.com/2016/01/segmen-blogwalking-yaya-cendana.html?m=0/

    ReplyDelete

For coming and comment, thank u ♥ ;)

© Yatie Owner