Old Town White Coffee ❤

24 November 2015

Old Town White Coffee. pergh. PG jarang makan dekat Old Town White Coffee. tapi tak akan sesekali akan hilang deria rasa, rasa masakan yang ada dekat Old Town White Coffee. PG suka makan yang ada rasa kari tu. pergh. memang tak boleh nak cakap apa. memang mantap.

Old Town White Coffee ❤Old Town White Coffee ❤Old Town White Coffee ❤ 

nyum nyum. nampak pun da terbeliru. apa lagi makan nanti :D

Old Town White Coffee ❤Old Town White Coffee ❤Old Town White Coffee ❤ 

coffee old town white memang tak boleh nak diragui lagi kesedapan. kenikmatannya dan ke semuanya sekali la. hehe. 
 
Old Town White Coffee ❤Old Town White Coffee ❤Old Town White Coffee ❤

 tengah-tengah gambar tu PG da rasa. memang sedap!

korang, apa lagi? jom cepat lepak kat Old Town White Coffee sat lagi :)
*pssst. tq nuffnang for this Old Town White Coffee ads dekat tabung nuffnang PG :)

toodles!

3 comments

  1. tekak tengsh tak sedap..tgok gambar ni terus terasa nak makan kat sini plak..

    ReplyDelete
  2. saya pon dah lama tak makan dekat OTWC nih..last bila ntah..hehe

    ReplyDelete

For coming and comment, thank u ♥ ;)

© Yatie Owner