Empat Blog Serentak

23 October 2015

daebak. sapa yang punya blog sampai dua tiga empat blog, korang memang hebat. lebih-lebih kalau korang jenis memang akan update semua sekali. salute korang. 

Empat Blog Serentak

Gambar asal admin da delete mengikut kesesuaian entri ;)
Pakcik google pinjam gambar!
tu dia. 4 blog aku dekat situ. yang lain da lama tak update. fokus pada yang satu ni je. korang yang punya blog banyak dan sentiasa update, memang korang hero ;)

toodles.

10 comments

  1. cik en de 8.. 2 sebagai writer.. yg aktif satu je.. hihihi

    Jemput singgah blog Nurfuzie.com
    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1KGive Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000
    Dan Entri terbaru di Cantiknya Mereka Menutup Aurat

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu dia cik en. daebak cik en! 8 tu kalau lain-lain ip, serius meletup nuffy. hahaha. then, at last, satu je aktif kan cik en. hehe.

      Delete
  2. Replies
    1. hehe. blog lama :D
      aktif satu ni je sekarang. kekeke

      Delete
  3. Saya pun sama... ada 4 blog, semua lain2 kategori... tapi tu la nak maintain update sentiasa payah jugak. Tapi xpe, buat pelan2... hehe!

    ReplyDelete
  4. waaaa sis PG, hebat hebat. hihihihi

    ReplyDelete
  5. Mrs.A ada satu jer... itupun tak mampu nak update setiap hari

    ReplyDelete

For coming and comment, thank u ♥ ;)

© Yatie Owner