DKSH - Hiruscar | BE CPUV NUFFNANG 2015

27 August 2015

DKHS - Hiruscar. apa benda erk? tertanya-tanya apa bendalah hiruscar ni, buatkan PG nak google. so PG ada jumpa beberapa artikel yang menulis tentang hiruscar ni. ok. rupanya ianya adalah sejenis gel yang baik untuk mereka yang mengalami masalah dekat kulit wajah such like jerawat. dari pembacaan PG, pakai hiruscar seperti kita pakai foundation macam tu. tapi apply dekat kawasan yang bermasalah je. then boleh pakai another foundation. PG tak berapa nak cakap pasal produk ni, tapi PG ada jumpa 3 artikel yang menulis tentangnya. PG kongsi url link blog tu dekat bawah tu. korang bolehlah baca ye :)


DKSH - Hiruscar | BE CPUV NUFFNANG 2015

http://www.elinivana.com/2014/10/hiruscar-post-acne-gel-review-yang-udah.html (Link asal i dah delete)
http://nameeroslan.blogspot.com/2015/08/nak-pudarkan-parut-tak.html

by the way, ini adalah artikel thanks to nuffnang, sebab sudi memberikan PG ads evendo lama tak cerita pasal nuffnang ni. hehe. terima kasih nuffnang dan juga hiruscar sebab sudi beriklan dalam blog PG. thanks so much! ❤

toodles :)

3 comments

For coming and comment, thank u ♥ ;)

© Yatie Owner