Cantiknya Awak? Pakai Apa Erk?

25 August 2015

perempuan mana yang tak suka nampak cantik? meh bagitau kat aku. nak tanya sikit awat dia ada masalah dak. hehe. harap tak de la. cantik tu universal. tak semestinya cantik dari wajah. makeup lelawa bagai macam retis. lawa retis macam che tah memang tak boleh nak cakap apalah. but as long. cantik. lebih-lebih cantik depan suami. ar. kira ok dekat situ :D

Cantiknya Awak? Pakai Apa Erk?

sebut pasal tu. meh nak share bebenda yang aku pakai dekat muka. sebut bebenda macam banyak pula. tapi tak. buat malu je. hehe. honest. aku tak reti sangat nak jaga muka. selalu kalau nampak kulit muka da penuh dengan peputih (tau tak peputih? yang ada dekat hidung tu selalunya....what them call? pori pori? something macam tu. hehe) terus masuk hellen beauty spa. settel. dekat rumah tak de nya nak pakai mask bagai ke scrub bagai. tak de. malas. macam mana tu? nak lawa cantik flawless tapi malas T_T

tinggalkan bab tu. sambung bebenda yang aku nak share dekat atas. ar tu 3 benda yang selalu dan memang aku pakai hari-hari kecuali cuti bekerja. sebab aku suka bebenda yang simple dan nampak natural beauty (uwerk muntah hijau) makanya, bebenda yang aku pakai dekat muka pun sesimple orangnya. lagi muntah hijau.

so dekat situ cuma ada day cream dari bodyshop which is pakai sebagai pelembab muka before apply bb cream dari maybelline dekat situ. selesai. tu je dua benda yang aku pakai dekat muka. then last lipstik. itu pun sebulan sekali pakai T_T menyampah. hahaha. lipstik by revlon kod 415 pink in the afternoon

Cantiknya Awak? Pakai Apa Erk?

selesai dekat makeup makeup yang tak seberapa nak makeup tu. lain-lain dekat rumah yang hanya mampu PG buat is letak benda alah putih tu dekat muka. beli dekat watson perisa timun. plastik warna hijau. nama PG lupa :D

Cantiknya Awak? Pakai Apa Erk?

ok. belanja satu gambar. muka taklah berapa nak flawless sebab gambar pakai kamera 360 :D.

ok tu je nak share dengan korang. la ni aku tengah blur nak tukar pencuci muka pula. konon-konon bila tukar pencuci baru, jadilah cantik macam che tah. muntah hijau :D

Toodles!

7 comments

For coming and comment, thank u ♥ ;)

© Yatie Owner