Sepetang Bersama Blogger & Yeos 2015 #SBB2015

21 May 2015

Sepetang Bersama Blogger & Yeos 2015 #SBB2015 | woot woot. itu dia. SBB2015 kembali lagi. Bagi blogger yang biasa menghadirkan diri ke majlis ni seperti tahun-tahun yang sudah, pastinya tahun ini korang tak sabar kan. hehe. Untuk info, sepetang bersama blogger anjuran blogger hebat malaysia, denaihati memang bukan lagi satu rahsia. Pernah keluar dekat tv1 tau. rasanya dua tahun yang lalu. daebak tuan denaihati. kenangan indah dengan blogger denaihati ni memang tak abis kalau aku nak cakap. lebih-lebih lagi menang tiga kali hadiah wang tunai dari denaihati :D later citer pasal tu k. hehe.

http://www.yatieowner.com/2015/05/sepetang-bersama-blogger-yeos-2015.html

Majlis Sepetang Bersama Blogger & Yeos 2015

  • Tempat: Taman Cabaran, Precint 5, Putrajaya
  • Tarikh: 13 Jun 2015
  • Masa : 08.00 pagi hingga 05.30 petang
  • Bayaran: RM30 seorang
  • Penyertaan terbuka kepada semua yang ingin hadir
  • Pendaftaran di: http://sbb.my/pendaftaran

itu dia maklumat untuk korang yang patut tahu untuk majlis SBB2015 ni. memang daebak aku cakap. lagi-lagi daebak sebab peluang untuk menang hadiah yang super hebat delicious mantap memang terang lagi nyata. mari lihat hadiah-hadiah untuk majlis SBB2015 ni. ;D

Hadiah Cabutan Bertuah SBB2015!

  • Hadiah berjumlah RM5000 tunai juga hamper.
  • Iphone 6
  • Samsung Note Edge
  • dan hadiah-hadiah lain katanya :D

Contest SBBYEOS2015?!

"Tambah menarik, pihak Yeo’s Malaysia akan mengadakan kontes menjelang SBBYEOS2015 ini yang menawarkan hadiah 3 unit GoPro Hero 4 untuk 3 pemenang. Nantikan pengumuman rasmi mengenai kontes ini. - Denaihati'

Daebak wei! ada contest pula. itu dia. contest menjelang sepetang bersama blogger 2015! bagi PG yang pretty sure tak dapat nak hadirkan diri dekat majlis SBB2015 ni, memang join contest je la mampu jawapnya kan. blogger lain, nikkhazami, yumida, sally yatiey, jangan terlepas peluang join sekali contest tu tau. kot-kotlah rezeki kan :)
For blogger yang hadirkan diri, good luck and selamat ber sepetang bersama blogger dan yeos ye :)
Toodles.

6 comments

  1. untung sapa yg pegi...byk hadiah menarik yg menunggu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. untung. berbaloi-baloi. kalau menang hadiah lagi berbaloi-baloi :D

      Delete
  2. semoga lebih success dari tahun kemarin

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah. Kita doakan segala urusan untuk majlis dan ketika majlis sbb2015 berlangsung, dipermudahkan. ;)

      Delete
  3. hari tu geng EFG yang lain ada gak tanya sapa yang nak join. Kite tak ler. Jauh nau. Kalau esok2 balik kampung, kebetulan ada, baru boleh join kut

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampak gaya macam tu la kan nurul. PG yang jauh ni pun, tak dapat join sekali. tak pe. bukan rezeki :)

      Delete

For coming and comment, thank u ♥ ;)

© Yatie Owner