Carian Google Paling Popular 2014!

29 December 2014

Carian Google Paling Popular 2014! Hebat! Memang menjadi idaman para blogger nak duduk dalam carian paling popular. Siapa tak nak, kan? tahu tak korang, menjadi carian google tu boleh memberikan seribu satu trafik dalam blog kita. Bukan takat ribu riban, puluh ribu plus ratus ribu plus siapa yang letak iklan berbayar tu, memang awesome kot earn korang  bakal dapat. Hebatkan? :) Apa yang menjadi carian google paling popular 2014? Jom find out this. This one, i share sebab denaihati.com update bout this too. Memang awesome. Untuk makluman, setiap carian ada kategorinya memasing. lets find out more here Google.

Carian Google Paling Popular 2014!

Carian Kategori Menyeluruh
  1. MH370
  2. World Cup 2014
  3. MH17
  4. Astro Awani
  5. Perodua Axia
Carian Orang Perseorangan
  1. Karpal Singh
  2. Robin Williams
  3. Jennifer Lawrance
  4. Felixia Yeap
  5. Hanez Suraya
Carian Kategori Kereta
  1. Perodua Axia
  2. Proton Iriz
  3. Honda City
  4. Honda Jazz
  5. Proton Zaara
Carian Kategori Selebriti
  1. Felixia Yeap
  2. Hanez Suraya
  3. Keith Foo
  4. Sharifah Aini
  5. Erra Fazira
Carian Kategori Filem Malaysia
  1. The Journey
  2. Abang Long Fadil
  3. Balistik
  4. Pengantin Malam
  5. Kami Histeria
Carian Kategori Filem Dunia
  1. Annabelle
  2. Frozen
  3. Interstellar
  4. Maleficent
  5. Godzilla
Carian Kategori Laman Berita
  1. Malaysiakini
  2. Berita Harian
  3. Kosmo
  4. Sinar Harian
  5. Harian Metro
Carian Kategori Laman Membeli-Belah
  1. Lazada
  2. Mudah
  3. Lelong
  4. Groupon
  5. Zalora
Carian Kategori Personaliti Sukan
  1. Michael Schumacher
  2. Juan Mata
  3. James Rodriguez
  4. Luiz Suarez
  5. Angel Di Maria
Carian Kategori Siri TV
  1. Rindu Awak 200%
  2. Ariana Rose
  3. Projek Memikat Suami
  4. Line Walker
  5. Temptation of Wife

Carian Kategori World Cup Matches (Lawan Piala Dunia)
  1. Brazil vs Germany
  2. Germany vs Argentina
  3. Brazil vs Colombia
  4. Brazil vs Chile
  5. Argentina vs Belgium
Carian Google Paling Popular 2014!

love both of u! ;D

Hebat! Memang hebat. Nampak tak carian kategori siri tv Rindu Awak 200%, mendahului di tangga pertama dari siri tv Ariana Rose disitu. Ni gara-gara penangan lakonan Zul Ariffin dengan Ayda Jebat la ni. Hehe. Hopely, drama siri Istikharah Cinta pun akan menjadi carian google paling popular pula pada tahun 2015. Tengok sahaja how Zul Ariffin berlakon dengan Faye Kusairi tu, Ya Allah, sweet wei!. Jatuh cinta betul dekat Zul ;)

Apa pun, bagi blogger yang rasa nak duduk dalam carian google tu, boleh saja. Rajin update blog dan rajin-rajinlah cari ilmu dalam dunia blog ni :)

Toodles!

4 comments

For coming and comment, thank u ♥ ;)

© Yatie Owner